Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA, MEDIJI » Histerična aktivistička djevojčica ‘Greta’ je žrtva ekstremnog psihološkog terorizma od strane radikalno libaralno-globalističke masonerije … vrijeme je da #SpasimoGretu

Histerična aktivistička djevojčica ‘Greta’ je žrtva ekstremnog psihološkog terorizma od strane radikalno libaralno-globalističke masonerije … vrijeme je da #SpasimoGretu

spasimo-gretuEkofašisti su se sada okrenuli prema teroriziranju i mentalnom zlostavljanju vlastite djece kao taktike kojom žele imati utjecaj na društvo

Greta Thunberg – histerična šesnaestogodišnja djevojčica koju su roditelji koji su povezani sa pokretom “Antifa” mobilizirali kako bi predavala svijetu o prevarama klimatskih promjena – očito je zarobljenica mučne sheme ispiranja mozga.

To je indoktrinacija koja terorizira jadnu djevojčicu koja zbog toga vjeruje da će doslovno umrijeti ako se globalno zagrijavanje ne spriječi.

U američkim školama i sveučilištima provodi se slična razina psihološkog terorizma. U njima se terorizira američka mladež da vjeruje u to da imaju samo 10 godina (ili manje) života prije nego što cijeli planet uništi ugljični dioksid.

Da, to je panika koja nema smisla, ali cijela poanta njihove globalističko masonske Agende (plana) je potpuno zaobići logiku i razum, privlačeći isključivo emocije kod djece.

Klimatska histerija se koristi kao psihološko oružje protiv djece

Vrijeme je da se ova psihološka teroristička kampanja proglasi zločinom nad djecom.

Ta se djeca – uključujući i Gretu – psihološki uništavaju kako bi ih se pretvorilo u ljudski štit i oružje društvenog inženjeringa protiv građana svijeta.

To je gotovo kao da pokušavaju pretvoriti Gretu u neku vrstu “klimatskog bombaša samoubojice” koji na kraju uništava vlastiti razum i djetinjstvo kako bi provodio iskrivljene i lažne utjecajne sheme njezinih rukovoditelja, koji su povezani sa “filantropom” George Sorosom.

Ovo je samo ravno psihološkom zlostavljanju djece. Ovu djecu lažu i neumoljivo teroriziraju sa groznim dezinformacijama kako bi se postigao specifičan politički ishod: porobljavanje ljudskog roda sa ekofašizmom, gdje nitko neće smjeti jesti meso, voziti automobil, posjedovati kravu ili upaliti kosilicu.

RescueGreta (#SpasiteGratu) od eko-terorista koji su je pretvorili u prestrašeni ljudski štit. I spriječite lude liberalne globaliste da uništavaju vlastitu djecu koristeći taktiku psihološkog ratovanja.


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: KLIMA, MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,