Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Švedska: Bande rasističkih migranata snimile bezobzirno premlaćivanje mladog švedskog školarca (VIDEO)

Švedska: Bande rasističkih migranata snimile bezobzirno premlaćivanje mladog švedskog školarca (VIDEO)

svedska-tucaZastrašujuće video snimke švedskog školarca kojeg je žestoko pretukla banda rasističkih migranata tinejdžera kruže društvenim medijima

Kaže se da se rasističko premlaćivanje dogodilo u školi u gradu Skovdeu. Policija trenutno istražuje slučaj, javlja Nyheter Idag.

Uznemirujući videozapis prikazuje dječaka kako leži na betonu školskog dvorišta pokušavajući se zaštititi dok ga migrantski tinejdžeri zlostavljaju.

Glavni migrantski nasilnik u ovom slučaju može se vidjeti kako opetovano udara dječaka u lice, dok drugi migrant na biciklu prelazi preko žrtve. Treći nasilnik kruži oko dječaka i povremeno ga udara u glavu dok ostali promatrači jednostavno gledaju kako se odvija brutalni napad.

Dok skupina migrantskih tinejdžera bezobzirno tuče dječaka, jadna žrtva leži u položaju fetusa na betonu školskog dvorišta, trudeći se da zaštiti lice i vitalne organe. Nitko mu nije prišao u pomoć.

“Gdje su vaši dečki”, viče migrantski nasilnik dok nekoliko puta udara učenika u glavu.

Šef policije grada Skovde Magnus Frejman rekao je novinarima portala Nyheter Idagua da je upoznat sa snimkom, ali da još ne zna identitet osoba koje su u to uključene.

“Otići ćemo tamo na uvid i istražiti” – rekao je Frejman.

Istražitelj je navodno rekao da se incident dogodio u kolovozu i da jedan od uključanih migranata u ovaj čin nasilja ide u školu u Stenstorpu.


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,