Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS, KLIMA, MEDIJI » Isti mediji koji su nekad smatrali chemtrailse teorijom zavjere sada otvoreno promoviraju zaprašivanje cijelog planeta ‘radi spriječavanja klimatskih promjena’

Isti mediji koji su nekad smatrali chemtrailse teorijom zavjere sada otvoreno promoviraju zaprašivanje cijelog planeta ‘radi spriječavanja klimatskih promjena’

chem-avioniMainstream mediji su se radikalno udaljili od žestokog poricanja kemijskog zaprašivanja Zemlje ili chemtrailsa, te su ih počeli reklamirati kao jednog od rješenja klimatskih promjena

Ali ostaje pitanje zašto je klimatska „duboka država“ odjednom odlučila pokazati svoje karte.

Geoinženjering, koji je dugo bio prozivan „teorijom zavjere” od globalističkog establišmenta, odjednom je postao pozitivna stvar koja će navodno dati rješenje za „klimatskih promjena” i „globalno zatopljenje”. No, je li to stvarno istinita svrha chemtrailsa?

Kao što se već upozorava dugi niz godina, geoinženjerska zavjera jednog dana će biti razotkrivena i postati dio mainstream medija, ali pod lažnim izgovorom – i upravo se čini da se upravo to događa.

Geoinžinjering je realnost, a ne teorija zavjere, sada oni priznaju, i to za dobro planete. Ali istina je da su chemtrailsi opasan alat kojeg “elita” koristi kao sredstvo za kontrolu vremenskih prilika, a time i za kontrolu stanovništva.

Iako je pomalo ohrabrujuće vidjeti kako se ono na što su mnogi kritičari upozoravali zapravo pokazalo da je sve to ono na što su tvrdili, otkrivanje chemtrailsa široj javnosti sugerira da globalisti uvelike napreduju u ispunjavanju svog plana nego što vjerojatno mnogi misle.

Klimatolozi su apsolutno ludi, a njihova agenda uzrokovat će planetarni kolaps

Iako mediji priznaju da je geoinžinjering stvaran, klimatski luđaci sada tvrde da se on sada koristi za “hlađenje” planeta. Sav taj barij i aluminij koji padaju s našeg neba su “dobra” stvar, mediji sada kažu, kao porast broja kroničnih bolesti koje uzrokuju chemtrailsi.

Uz financijsku pomoć globalističkih milijardera i eugeničara poput Billa Gatesa, chemtrailsi se sada raspršuju na nebu iznad gotovo svih zemalja svijeta. Klimatski alarmisti sada kažu da je to potrebno da bi se „blokiralo“ sunce koja zagrijava Zemlju.

To je smijašna izjava i nema logičnog smisla jer se proglašava ugljični dioksid (CO2) “zagađivačem” Zemljne atmosfere, kako tvrdi klimatski lobi, dok istovremeno taj isti CO2 funkcionira kao životna molekula za održavanje cjelokupniog biljnog života na Zemlji.

Bill Gates, ispada, zapravo financira projekt poznat kao ScoPEx , kojge vode znanstvenici sa Sveučilišta Harvard, a koji uključuje namjerno ispuštanje zagađenja u atmosferu kako bi se sunčanje blokiralo.

Ometanje fotosinteze u biljkama i fitoplanktonu u kombinaciji s naporima klimatskog lobija da eliminira CO2 će značiti potpuni kolaps svjetske poljoprivredne kulture, što će dovesti do globalne gladi i masovne smrti.

Chemtrailsi su jedan od Agendi teškog ubojstva od strane globalističke “duboke države” iz kojeg nitko neće moći pobjeći.

Dok programi polaganog ubijanja poput prisilnog cijepljenja mogu zadesiti većinu ljudi i porobiti ih, “ubijanje” sunca će utjecati na sve nas i urušiti poljoprivredu, biljni život i na kraju ljudsko postojanje.


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: CHEMTRAILS, KLIMA, MEDIJI · Tags: , , , , , , ,