Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » AMERIČKI PASTOR I PROMOTOR PREVENCIJE SUICIDA SE UBIO DAN NAKON PROMOCIJE SVJETSKOG DANA PREVENCIJE SAMOUBOJSTAVA

AMERIČKI PASTOR I PROMOTOR PREVENCIJE SUICIDA SE UBIO DAN NAKON PROMOCIJE SVJETSKOG DANA PREVENCIJE SAMOUBOJSTAVA

samoubo-danKalifornijski vođa crkve i pastor Jarrid Wilson, zagovornik mentalnog zdravlja koje promiče svijest o prevenciji suicidu, umro je nakon što je navodno počinio samoubojstvo

Ovu informaciju je njegova supruga podijelila u utorak na svom Instagram računu.

Vjeruje se da je 30-godišnji kalifornijski pastor i zagovornik prevencije samoubojstava Jarrid Wilson, koji je radio u crkvi “Harvest Christian Fellowship Church”, okončao vlastiti život na Svjetski dan prevencije samoubojstava.

Kalifornijski vođa crkve i pastor Jarrid Wilson, zagovornik mentalnog zdravlja koji je promicao svijest o prevenciji suicida, umro je nakon što je navodno počinio samoubojstvo, što je njegova supruga podijelila u utorak na svom Instagram računu.

Juli Wilson je objavila nekoliko fotografija svojeg supruga kako izgleda sretno tijekom obiteljskog ribolova, dok ga je hvalila u komentarima.

Nagovijestila je da će si Jarrid oduzeti vlastiti život rekavši da se “samoubojstvo i depresija” njenog supruga hrane “najgorim lažima” i da na kraju “samoubistvo neće imati zadnju riječ”.

“Samoubojstvo neće imati zadnju riječ. Neću to dopustiti. Uvijek ste govorili: Nada ima uvijek zadnju riječ. Isus ima uvijek zadnju riječ”, napisala je Wilson na svom Instagramu.

Jarrid Wilson, 30-godišnji otac dvoje djece i autor nekoliko knjiga poput “Jesus Swagger” i “Ljubav je kisik”, bio je suosnivač neprofitne organizacije nazvane “Anthem of Hope” koja je posvećena pomaganju ljudima koji se bore sa problemima mentalnog zdravlja poput depresije, tjeskobe i suicidnih sklonosti.

Dan prije nego što je počinio samoubistvo, Wilson se obratio na svom Twitter kako bi podijelio objavu o godišnjem Svjetskom danu prevencije samoubojstava i napisao je „voljeti Isusa ne može uvijek izliječiti samoubilačke misli“, reklamirajući svoju telefonsku liniju za pomoć.


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,