Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » LUDILO: Američki mainstream mediji sada napadaju heteroseksualnost, samu osnovu održivog ljudskog života

LUDILO: Američki mainstream mediji sada napadaju heteroseksualnost, samu osnovu održivog ljudskog života

lgbt-poljuvacMainstream mediji toliko su otišli van tračnica u svojem LGBTQ ludilu da sada tvrde da je heteroseksualnost prirođena loša stvar koju su stvorili muškarci kao “temelj” globalnog ugnjetavanja prema ženama

Što znači sve žene sada moraju postati lezbijke ili “nešto drugo” kako bi se “oslobodile” okova patrijarhata.

Pišući za NBC News, Marcie Bianco, samoproglašena ateistkinja, lezbijka, feministička spisateljica i kulturna kritičarka iz San Francisca, sastavila je cjeloviti manifest protiv ideje da bude heteroseksualka, za što tvrdi da je to ono što su muškarci u osnovi zacrtali kao način „održavanja svoje društvene dominacije nad ženama.“

Prema Marcie, žene “sve više shvaćaju” da im “ne treba heteroseksualnost” kako bi živjeli svoj život.

Umjesto toga, sugerira Bianco, žene se trebaju samo družiti s drugim ženama, što je i sama Bianco učinila, kako bi „napustila stroge mjere američkog patrijarhalnog društva na rubu živčanog sloma“.

Tipkajući na svojem računalu kojeg su osmislili muškarci, iz ureda koji su izgradili muškarci, Bianco je u svom mišljenju zapravo izjavila da paradigma odnosa muškarac i žena predstavlja vrlo negativan aspekt „statusa quo“ dodajući da heteroseksualnost jednostavno ne djeluje.”

“Kao pogled na Ameriku 2019. godine, ovakve priče predstavljaju zapanjujuću sliku: Muškarci nastavljaju vršiti prisilu, uznemiravati, silovati i ubijati djevojke i žene – i idu prema tome kako bi izbjegli odgovornost za svoje postupke”, nastavla je Marcie, pokazujući na mainstream vijesti, poput skandala Jeffreyja Epsteina i masovne pucnjave u Daytonu i El Pasu, kao “dokaz” da su svi ljudi zli.

“S druge strane, djevojke i žene izazivaju heteroseksualnost, pa čak i potpuno se suzdržavaju od nje”, dodala je dalje.

Prirodna biologija je “patrijarhat u najjačem izdanju”, prema Marcie

Što se tiče stvarnosti u kojoj je potrebno muškarcu i ženi da napravi nove buduće muškarce i žene, ovo je i na neki način zaplet zlih muškaraca da bi podredili sve dobre žene, kaže Bianco.

Iako priznaje da prirodna biologija razmnožavanja, u stvari, postoji, Bianco je osuđuje kao oružje koje su stvorili muškarci za porobljavanje žena.

Prema njenim vlastitim riječima, Bianco tvrdi da je patrijarhat “u svom najsnažnijem obliku kada se ugnjetavanje ne osjeća kao ugnjetavanje”, uključujući i kada je “upakovano” u izraze kao što je “biologija”.

Bianco također osuđuje “religiju” i “osnovne društvene potrebe poput sigurnosti, udobnosti prihvaćanja i uspjeha” kao primjere patrijarhalnog ugnjetavanja.

Ideja da je heteroseksualnost “prirodna ili urođena” također nije istinita, prema Bianci. Umjesto toga, ona tvrdi da su žene “bile uvjetovane” da vjeruju u to, što ona osobno pokušava ukloniti sa što većeg broja žena kako bi ih “osnažila” da “preuzmu vlast od muškaraca.”

Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , , ,