Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA, MEDIJI » NASA fotografira ledenjake po ljetnim vrućinama, a zatim tvrdi: ‘TOPE SE!’

NASA fotografira ledenjake po ljetnim vrućinama, a zatim tvrdi: ‘TOPE SE!’

ledenjaci-zagrijavanjeU posljednjem primjeru klimatske panike koja je propala, NASA-ini znanstvenici i inženjeri sada pokušavaju tvrditi da su toplije temperature zraka i vode u ljetnim mjesecima zapravo dokaz globalnog zatopljenja

Nedavno je tim NASA-ovih najboljih fotografa fotografirao ledenjake na Grenlandu – da, usred ljeta – i sada proglašavaju da su te slike „dokaz“ globalnog zagrijavanja, topljenja ledenjaka i dugo predviđene klimatske apokalipse.

I ne samo to, već i istraživači “istražuju” zašto grenlandski ledenjaci ljeti gube više leda.

Da. Dobro ste pročitali. Tim NASA-inih znanstvenika istražit će zašto se led topi ljeti. Očito, to mora biti “globalno zagrijavanje.”

Smiješno je što su nedavna istraživanja pokazala i da jedan od najvećih ledenjaka na Grenlandu raste i da su temperature oceanske vode u regiji najhladnije do sada u razdoblju još od 1980-ih godina.

Klimatska znanost je dosljedno kontradiktorna – sama ta činjenica trebala bi biti više nego dovoljna da svatko zastane i razmisli oko vjerovanja u dogme o globalnom zatopljenju.

Klimatske promjene i „rat protiv ugljičnog dioksida“ lažne su sheme koje su osmislili globalisti koji gladuju prema novcu i koji žele uništiti slobodno tržište.

Nedavna tvrdnja NASA-e da ljetne temperature i topljenje leda moraju biti znak „globalnog zagrijavanja“ dokaz su da će političari i alarmisti klimatskih promjena doslovno reći bilo šta što bi proguralo njihov plan.

Led se topi ljeti, a NASA je šokirana?

Znanstvenici i inženjeri iz NASA-e postavljaju sonde u led na Grenlandu, pokušavajući razumjeti što uzrokuje otapanje leda. Kako izvještava USA Today:

“Globalno zagrijavanje glavni je krivac, ali znanstvenici žele znati kako se to događa. I topliji zrak i toplije more nagrizaju Grenland, uslijed čega ljeti gubi milijarde tona leda.”

Topliji zrak i toplija voda ljeti? Tko bi to pomislio. Očito, da postanete danas klimatološki znanstvenik od vas se sada zahtijeva da se odreknete svakog smisla za racionalnim razmišljanjem.

Sezonske temperaturne promjene dobro su utvrđeni dio klimatskog ciklusa planete – no klimatska industrija pokušava te promjene prikazati kao “prijeteće”.

USA Today izvještava da su ovog ljeta znanstvenici dokumentirali dva najveća otapanja leda koje je Grenland doživio od 2012. godine do danas. Međutim, istraživanje je također pokazalo da su temperature vode u regiji bile najniže od 1980-ih – i bile su takve zadnjih nekoliko godina.

Na zapadnoj obali Grenlanda, zloglasni ledenjak Jakobshavn zapravo raste u lednoj masi i napreduje natrag prema oceanu.

Svaki djelić „znanosti“ koji guraju globalistički luđaci o klimatskim promjenama nije ništa drugo nego propaganda koja se koristi za pokretanje plana lažnog globalnog zatopljenja.


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: KLIMA, MEDIJI · Tags: , , , , , , ,