Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, TEHNOLOGIJA I ZNANOST » PONOVO STE UPOZORENI! STANOVNIK KALIFORNIJE DOKUMENTIRAO MNOŠTVO MRTVIH PČELA OKO ’5G ODAŠILJAČA’ (VIDEO)

PONOVO STE UPOZORENI! STANOVNIK KALIFORNIJE DOKUMENTIRAO MNOŠTVO MRTVIH PČELA OKO ’5G ODAŠILJAČA’ (VIDEO)

5g-pcelaAlternativni mediji već godinama upozorava na potencijalne opasnosti od 5G tehnologije

Čovjek u Kaliforniji je dokumentirao mnoštvo mrtvih pčela pronađenih između dva 5G odašiljača.

U videu, objavljenom prošlog mjeseca, muškarac je snimio brojne pčele kako leže mrtve na zemlji u gradu Sierra Madre, dok je stajao između dva 5G odašiljača za koje vjeruje da emitiraju smrtonosno 5G zračenje.

„Zanimljivo mi je ovdje gore toliko stvari postavljeno, a oni čak ni ne znaju dali je to što su postavili sigurno za ljude“ – kaže muškarac, „ali mogu vam reći da definitivno nisu sigurne za okoliš jer mrtvih pčela ovdje ima posvuda.”

U jednom trenutku također svjedoči kako pčele padaju na zemlju.

Čovjek koji je snimao taj video kaže da je bio tamo nekoliko puta i primijetio mrtve pčele na tlu, ali to je bio prvi put da je primijetio da su pčele mrtve samo u prostoru između dviju kula.

Osoba koja tvrdi da je stručnjak za tu vrstu tehnologije na YouTubeu je ispravila osobu koja je snimala, rekavši da je je to 4G odašiljač “sa 5G mogućnostima”, i objasnio šta je moglo prouzrokovati neobjašnjivu smrt pčela, dodajući da se o ovom “fenomenu ubijanja pčela razgovara već godinama unutar industrije telekomunikacija.”

“Svi serviseri penjači na tornjeve mogu potvrditi da pčele postanu “pijane” od RF (radiofrekvencijskog) signala koji dolazi iz tornjeva i koji djeluju kao mamac” – napisao je korisnik YouTubea Tyler Vanover.

“Mjesto velike koncentrirane aktivnosti 4G odašiljača, poput mjesta predstavljenog u ovom videozapisu, mogu sadržavati mnoge frekvencije, a budući da je odašiljač tako nisko od tla, postaje prilično opasan za insekte koji nisko lete.”

“Krivite kalifornijske gradske propise za ove “skrivene” odašiljače na malim visinama. Gradimo ih visoko i daleko od ljudi s razlogom” – dodao je.

Prošli mjesec su stotine znanstvenika sa polja EMF-a iz cijelog svijeta pozvali Ujedinjene narode i Svjetsku zdravstvenu organizaciju da upozore javnost na zdravstvene rizike povezane s uvođenjem 5G mreža, uključujući, “rizike od raka”, “genetske oštećenja”, “funkcionalne promjene reproduktivnog sustava” i “neurološke poremećaje.”

“Šteta nadilazi ljudsku rasu, jer sve je više dokaza o štetnim utjecajima na biljni i životinjski svijet” – napisali su.



Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI, TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , ,