Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, ZDRAVLJE I MEDICINA » Muslimani se bude zbog činjenice da su cjepiva napravljena od prljavih životinjskih sastojaka … i zahtijevaju ‘Halal’ cjepiva

Muslimani se bude zbog činjenice da su cjepiva napravljena od prljavih životinjskih sastojaka … i zahtijevaju ‘Halal’ cjepiva

muslimani-cjepivoSvaki liječnik koji tvrdi da je sigurno ubrizgati strane životinjske proteine u mišićno tkivo živog čovjeka laže

Zapravo je vrlo opasno i može izazvati ozbiljne alergijske reakcije i autoimune poremećaje.

Ipak, mnoga cjepiva danas, uključujući cjepiva protiv gripe, sadrže virusima zaražena životinjska tkiva i stanice zaraženim bakterija pasa, svinja, kokoši, krava i teladi, orlova, afričkih zelenih majmuna i da, ljudskih retusa.

Zatim je tu i želatina koja je reducirana (prokuhana i dehidrirana) i dobivena od životinjske kože, mišića, hrskavice, kopita, kože i drugih dijelova tijela koji se ne mogu prodati kao “meso”.

U Engleskoj se očekuje da će svako dijete u dobi od 2 do 10 godina primiti cjepivo protiv nazalne gripe, jer je to dio vladinih napora da se cijepi masa radi kratkotrajnih i dugoročnih farmaceutskih profite.

Muslimani u Engleskoj prigovaraju ovoj suludoj praksi i izjavljuju da prema islamskom zakonu takva praksa nije dopuštena (a da ne spominjemo da je krajnje neprirodno).

U osnovi, ti muslimanski roditelji ne žele nečista cjepiva, tj. prljava cjepiva koja ulaze u imunološki sustav njihove djece. Oni bolje znaju, a mi ovdje ne govorimo samo o liječnicima.

Ove kritike dolaze od muslimanskih liječnika i znanstvenika, i one nisu jedini inteligentni ljudi na svijetu koji znaju da većina cjepiva sadrži opasne i eksperimentalne sastojke koji potječu od najsiromašnijih životinja na planeti Zemlji – životinja koje jedu genetski modificirane prehrambene organizme, u koje se ubrizgavaju antibiotici i sintetički hormoni, zlostavljaju se i muče, te se nehumano kolju zbog hrane i cjepiva.

Želite li čista cjepiva? Nigdje ih nećete naći! Možete ih tražiti i možda ćete dobiti cjepivo bez konzervansa ili cjepivo bez svinjske želatine, ali ono neće biti čisto.

Propagandisti za cijepljenje će lagati i reći će vam da su cjepiva bez želatine „manje učinkovita“, bilo da se ubrizgavaju, sprejaju kroz nos ili ne sadrže konzervans.”

Medicinski liječnici širom svijeta koriste svaki izgovor da opravdaju bilo koji strani sastojak u cjepivu poput toksina teških metala, antibiotika i smrtonosne životinjske viruse kako bi uvjerili svoje pacijente da su sva cjepiva uvijek “sigurna i učinkovita”, te da “svaki rizik vrijedi prezueti jer su koristi puno veće”.

Jeste li vegetarijanac ili vegan? Ne morate biti Amiš, Židov, budist ili hinduist da biste željeli sačuvati svoje tijelo od opasnih derivata iz govedine i smrtonosnih svinjskih virusa.

Cjepiva obično sadrže neki oblik zaražene želatine koji sadrži i genetski modificirane organizme. Dijelovi svinja i goveda najpopularnije su vrste sirovina i koriste se za sprečavanje oštećenja cjepiva toplinom ili laboratorijskim tehnikama sušenja smrzavanjem.

Postoje derivati​na bazi biljaka koje bi cijela industrija cjepiva mogla upotrijebiti umjesto ovih opasnih stranih životinjskih proteina. Zašto onda to ne uzimaju? Pa, odgovor je jednostavan. Cjepiva zapravo nisu namijenjena da spriječavaju ljude da dobiju bolesti.


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , ,