Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, TEHNOLOGIJA I ZNANOST » YouTube počeo brisati kanale ​kritičarima 5G mreža kako bi prikrio zločine telekomunikacijske industrije

YouTube počeo brisati kanale ​kritičarima 5G mreža kako bi prikrio zločine telekomunikacijske industrije

you-5g“Ubrzo nakon što su antene postavljene, nekoliko članova moje obitelji, uključujući moje dvije mlade nećake, počelo je imati zdravstvenih problema”

Obitelj iz Sacramenta u Kaliforniji kažnjena je od strane “bogova” internetske industrije zbog oglašavanja alarma vezane uz opasnosti 5G “malih antenskih tornjeva” koji su se počeli pojavljivati u stambenim četvrtima širom zemlja.

Nakon što je skupina 5G odašiljača nedavno postavljena neposredno u blizini njihove kuće, obitelj Davidsons se obratila sugrađanima na društvenim medijima kako bi upozorili da uređaj za prijenos signala uzrokuje i elektromagnetsku osjetljivost i mikrovalnu bolest, dva stanja koja su također povezana s izlaganjima „pametnim“ električnim brojilima.

Obitelj Davidson također je kreirala blog “5G Awareness Now”, kao i “GoFundMe” stranicu, te su obje stekle toliko veliku podršku da su tehnološki divovi odlučili umiješati u sve to.

Prema izvještajima, stranica na YouTubeu obitelji Davidson nedavno je obustavljena bez ikakvog razloga zbog valjda informacija koje su podijelili o telekomunikacijskoj industriji, koja sada priznaje da nema dokaza koji bi sugerirali da je 5G mreža biološki sigurna za ljude.

“Verizon trenutno instalira antene na vrhove stupova za rasvjetu u cijelom mom kvartu” – objašnjavaju Davidsonovi na svojoj GoFundMe stranici. “Jedna od tih antena bila je postavljena samo 45 metara od kuće naše obitelji.”

“Ubrzo nakon što su antene postavljene, nekoliko članova moje obitelji, uključujući moje dvije mlade nećake, počelo je imati zdravstvenih problema”, dodaje obitelj.

„Zaštita je značajno smanjila našu izloženost, ali je i dalje vrlo visoka. Bio sam u kontaktu s nekoliko članova svoje zajednice koji su također imali zdravstvenih problema koje pripisuju antenama.”

Nema razloga zašto bi 5G antene trebale tako blizu biti instalirane pokraj domova ljudi

Ali očigledno je sada digitalni „zločin“ javno govoriti o bilo čemu od toga, jer je YouTube ubrzo krenuo u akciju blokiranja Davidsonovog Youtube računa nakon što se kompanija u vlasništvu Googlea uhvatila njihove „pobune“ u zajednici koja je trebala zaustaviti postavljanje malih 5G antena po tihom i sigurnom susjedstvu.

YouTubeu se također ne sviđa što Davidsonovi pokušavaju podići svijest o spornoj 5G mreži, za koje se čini da premašuju ograničenja zračenja za prizemnu izložanost koju je postavila Federalne komisije za komunikacije (FCC).

“Postoje stotine studija koje sugeriraju da će nam te antene naštetiti” – upozorava obitelj, objašnjavajući kako su se povezali s drugim susjedima u svom kvartu kako bi uklonili postojeće antene i spriječili da ubuduće budu instalirane.

“Svjetska zdravstvena organizacija klasificirala je RF zračenje kao mogući kancerogen. Ne želimo biti izloženi toj prijetnji cijeli dan, svaki dan, unutar svojih domova. Zloupotreba je prisutna i to nije u redu.”

S više od milijun malih 5G antena predviđenih za postavljanje diljem Amerike u sljedećih nekoliko godina, Davidsonovi pokušavaju okupiti što je moguće više sugrađana kako bi se pomoglo u borbi protiv njihove implementacije prije nego što bude prekasno.

“Prema Verizonu, antene 5G tehnologije imaju domet od 1000 metara”, objašnjavaju Davidsonovi na svojoj stranici GoFundMe, dodajući da njihova kampanja nastoji raditi s telekomunikacijskim kompanijama, kao i subjektima lokalne i savezne vlade, kako bi stvorili program kojim obitelji mogu spriječiti postavljanje malih 5G antena 1.000 metara od svojih domova.”

“Nema razloga da se te antene instaliraju tako blizu ljudima koji ih ne žele” – tvrde oni.

Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI, TEHNOLOGIJA I ZNANOST · Tags: , , , , , , , , ,