Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Mađarska, Poljska i Estonija uspostavit će sustav za borbu protiv opasnog globalističkog UN-ovog Sporazuma o migracijama iz Marakeša

Mađarska, Poljska i Estonija uspostavit će sustav za borbu protiv opasnog globalističkog UN-ovog Sporazuma o migracijama iz Marakeša

migracijski-aktMađarskoj, Poljskoj, Češkoj, Sjedinjenim Američkim Državama i Izraelu – koji su svi odbacili dokument prošlog prosinca

Mađarska je postigla sporazum s Poljskom i Estonijom o uspostavi mehanizma upozorenja protiv Globalnog sporazuma UN-a o migracijama, koji bi zemljama omogućio da se “pokrenu protiv takvih sporazuma za migracije u svojim ranim fazama, bilo da su sastavljeni od strane UN-a ili u Bruxellesa”.

Peter Szijarto, mađarski ministar vanjskih poslova, potvrdio je mađarskom dnevniku MTI da je sporazum postignut s njegovim kolegama iz Poljske i Estonije, izvijestio je Abouthungary.hu.

Szijarto je u ponedjeljak izjavio: “Još jednom je jasno stavljeno do znanja da su pro-migracijske snage obvezne proglasiti Globalni sporazum o migracijama Ujedinjenih naroda, što ga čini najopasnijim migracijskim dokumentom na svijetu.”

Prošlog prosinca, na Glavnoj skupštini UN-a, 152 zemlje su glasovale za Globalni sporazum o migracijama, dok je pet glasovalo protiv, 13 zemalja se suzdržalo, a 57 ih uopće nije glasovalo.

Mađarskoj, Poljskoj, Češkoj, Sjedinjenim Američkim Državama i Izraelu – koji su svi odbacili dokument prošlog prosinca – pridružila se i Estonija na najnovijem glasovanju.

Niti jedna zemlja iz Višegrada nije podržala taj sporazum, a Slovačka je odlučila da ne glasuje na najnovijem glasovanju.

Szijarto je tvrdio da sve što odobre Ujedinjeni narodi bitno postaje dio međunarodnog prava i sudske prakse.

Također je naglasio potrebu borbe protiv “prijedloga za migraciju”.

Zemlje Višegrada (V4) nedavno su potvrdile svoju političku volju kao nikada so sada u prošlosti.

Kao primjer, šef Ureda mađarskog premijera izjavio je prošlog četvrtka da najnovija predsjednica EU komisije Ursula von der Leven nije mogla biti imenovana za predsjednika Europske komisije bez potpore zemalja Višegrada.


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,