Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Najpoznatiji američki keks Oreo uveo nove ‘transrodne pakete’ u globalističkoj proslavi LGBT transrodne AGENDE

Najpoznatiji američki keks Oreo uveo nove ‘transrodne pakete’ u globalističkoj proslavi LGBT transrodne AGENDE

oreo-lgbtKompanija svjetski poznatih keksa Oreo je napravila specijalne kekse za transgender agendu

Oreo keksi su najavili proizvodnju specijalnog izdanja za blagdane kojima se slavi LGBT agenda i “transrodne zamjenice”.

“Ponosni smo što slavimo inkluzivnost za sve rodne identitete i izraze. U partnerstvu s NCTE-om, dijelit ćemo specijalno izdanje Pronoun Packs i potičemo sve da danas i svaki dan podijele svoje transrodne zamjenice s Prideom” – napisala je kompanija Oreo na svojim računima društvenih medija.

Nacionalni centar za transrodnu jednakost (NCTE), “zagovara promjenu politike i društva kako bi se povećalo razumijevanje i prihvaćanje transrodnih osoba”, navodi se na njihovoj internetskoj stranici.

“Pronoun paketi” su podijeljene na paradi ponosa u New Yorku u nedjelju, zajedno s Oreo keksima na kojima piše: “Pitaj me kojeg sam roda”.

“Tri različita paketa su imale zamjenica “ona / ona”, “on / on” i “oni / oni” napisane na samim keksima koji su imali plavu, ružičastu i ljubičastu ambalažu koja podsjeća na transrodnu zastavu” – izvještava Newsweek.

Ograničena serija ovih keksa će očito neće biti dostupna za prodaju i na internetu.

Proizveden 1912. godine, keks Oreo je najprodavaniji keks u Sjedinjenim Državama i sada je u vlasništvu multinacionalne tvrtke za proizvodnju hrane i pića Mondelez International.
 

 
Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,