Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, ZDRAVLJE I MEDICINA » SEDAM najvećih kemikalija u hrani za koje niste bili svjesni da uzrokuju rak

SEDAM najvećih kemikalija u hrani za koje niste bili svjesni da uzrokuju rak

hrana-kemikalijeUpoznajte 200.000.000 Amerikanaca koji svakodnevno rade kao zombiji na skraćivanju svojih života, dok konzumiraju sedam najgorih kemikalija kojih nisu svjesni kroz svaki obrok

Vjerujete li agencijama FDA-i i CDC-u kada kažu da nema dovoljno kemikalija u hrani ili lijekovima da bi se izazvao rak?

Razgovarajmo sada o kumulativnom učinku tih kemikalija i svim tim “tragovima” tih kemikalija koje navodno nemaju loš učinak.

Pričajmo o kumulativnom učinku svega što jedete, pijete i stavljate u svoje tijelo.

Vrijedi vrlo pažljivo sve to razmotriti. Započet ćemo s najzahtjevnijim od svih prehrambenih kemikalija na svijetu danas.

# 1. Natrijev benzoat

Natrijev benzoat, kemijska formula NaC7H5O2, vrlo je popularan i toksičan konzervans hrane.

Ova natrijeva sol benzojeve kiseline dobiva se u osnovi miješanjem natrijevog hidroksida i benzojeve kiseline.

Natrijev benzoat izjeda proteinski sloj ljudskih moždanih stanica, a zatim ih iscrpljuje kisikom, što dovodi do apoptoze (samoinducirane smrti). Zapamtite ovo: Natrijev benzoat prigušuje hranjive tvari u tijelu na staničnoj razini.

# 2. Nitriti, nitrati i MSG

Volite slanu hranu? Što je sa super-slanom hranom, poput brze hrane, konzerviranih juha, hot-dogova, slanine, mesnih delicija i kobasica?

Možda konzumirate vrstu soli koja može ubiti divlje svinje za manje od nekoliko sati. Vi jedete genocidni pesticid u kojeg se zaklinje prehrambena industrija.

# 3. Natrijev fluorid

Da, to ovaj spoje je u hrani jer je i u vodi – što mislite da farmeri špricaju na konvencionalne usjeve? Ne, ovaj spoj ne pomaže u jačanju zuba niti u sprečavanju karijesa. I vas su uvjerili u to?

# 4. Genetski modificirani organizmi

Većina ljudi uopće ne zna što GMO zapravo znači. Oni misle da je znanost uvijek napredna i da isporučuje izume koji nas sve spašavaju od bolesti, gladi i raka.

Ali to je upravo suprotno kada su u pitanju kompanija Merck, Monsanto i ostali. Oni su poput zlikovaca u Batmanu, sjede za stolovima pokušavajući otkriti nove načine na koje njihovi znanstvenici mogu zaraziti, uliti i ubrizgati destruktivne gene i kemikalije u lijekove i hranu.

# 5. Ulje kanole

Da, čak i organsko, prešano, je loše. Sve to koagulira u vašem tijelu i postaje jedna vrsta ljepila. Gore od glutena.

Gluten začepljuje vaš probavni trakt, ali kanola začepljuje vaše žile, što dovodi do povećanja tjelesne težine, gubitka pamćenja, demencije i raka. Izbjegavajte ulje kanole kao kugu.

# 6. Izbjeljivač

Ukoliko popijete sada čašu punu izbjeljivača, vjerojatno biste umrli, ako vas hitna pomoć ne spasi na vrijeme. Ali vi također ne znate da još uvijek jedete izbjeljivač u malim dozama uz svaki zalogaj bijelog kruha, bijele tjestenine, bijelog brašna i bijelog šećera. Ups.

Izbjeljivač se također koristi u konvencionalnom mesu, uključujući ribu, a zatim se okus kasnije dodaje u hranu sa nitritima, MSG-om i drugim kancerogenim aditivima i konzervansima.

# 7. Aspartam

Jeste li znali da je stres glavni uzrok raka? Aspartam uzrokuje anksioznost kod većine potrošača, ali liječnici okrivljuju genetiku, stres u školi, stres kod kuće, stres na poslu.

Da, to je zato što je aspartam djeluje na središnji živčani sustav. Aspartam je u laboratoriju izradila farmaceutska tvrtka koja također upravlja najsmrtonosnijim tvornicama za proizvodnju kemijskih pesticida na svijetu.


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , ,