Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA, MEDIJI » Ne opet! Mainstream mediji su opet u krivu sa svojim lažnim predviđanjima o klimatskim promjenama

Ne opet! Mainstream mediji su opet u krivu sa svojim lažnim predviđanjima o klimatskim promjenama

klima-predvidjanejGodine 2008., američka televizija ABC je emitirala propagandnu seriju o globalnom zagrijavanju pod nazivom “Zemlja 2100″ koja je predviđala da će se velike katastrofe pojaviti diljem svijeta do 2015. godine kao posljedica klimatskih promjena

Ali, zar ne znate? Nijedna od prognoza tih strašnih događaja nikada se nije dogodila.

Tijekom nedavne epizode svoje radio emisije, konzervativni komentator Rush Limbaugh izrugivao se sadržaju trailer-a serije “Earth 2100″ koji je jednom emitiran u sklopu emisije “Good Morning America”.

U njemu su titlovi na zaslonu govorili da su prošle civilizacije poput rimskih i Mayanskih imperija propale, ne zbog rata i sukoba, već zbog klimatskih promjena.

“Za 100 godina od sada, kada New York bude napušten, zamišljam nekog istraživača koji dolazi na Manhattan govoreći: “Ti neuki ljudi! Kako su, zaboga, mogli ikada očekivati da će preživjeti?” – rekao je jedan od “stručnjaka” te serije tijekom promocije, zajedno sa zastrašujućom glazbom i slikama planeta koji umire.

“Ponestaje nam nafte. Ponestaje nam vode. Ponestaje nam atmosfere. Trujemo cijeli planet” – izjavio je drugi stručnjak tijekom promocije, usred slajdova koji su prikazivali naftne bušotine, pustinje i zagađenja ulica.

U nastavku možete pogledati cijeli isječak trailera te serije:


Globalno zagrijavanje izazvalo je zastrašujuće tvrdnje da će litra mlijeka biti 20 kuna, a litra benzina biti više od 30 kuna

Doduše, teško je proći kroz cijeli promotivni isječak bez imalo ismijavanja, budući da su tvrdnje u njemu jednako vjerodostojne poput one izjave Al Gorea da su normalni ciklusi plima u Miamiju posljedica porasta razine oceana izazvanog globalnim zatopljenjem.

Ali to je ono što se reklamira kao “znanost” kod poremećenih klimatskih alarmista, od kojih mnogi i dalje jadikuju da neugodni vremenski obrasci moraju biti posljedica globalnog zatopljenja.

Iako su dokazi upitni, u najboljem slučaju, u obrani takvih tvrdnji, klimatski apologeti tvrde da se polarni ledeni pokrov topi, polarni medvjedi gladuju, i da ćemo svi umrijeti za 12 godina, osim ako se globalni klimatski porezi ne provedu prisilno.

“Predviđali su da će do 2015. godine – prije četiri godine – litra mlijeka biti 20 kuna, a litra benzina biti više od 30 kuna”, našalio se Limbaugh.

Možda je najgori dio promocije isječci mladih ljudi koji kažu da su sada ‘totalno uplašeni’ u svezi klimatskih promjena koje uništavaju planet. Ovi ekstremni simptomi klimatske anksioznosti koji proizlaze iz besmislenog sudnjeg dana stalno promoviraju klimatski ludaci poput onih sadržanih u traileru ove serije.

“Može se nadati da će društvo odjednom shvatiti da je na putu sudnjeg dana i da se vrlo brzo mora promijeniti” – govori jedan takav luđak koji se pojavljuje u videu.

Međutim, prošlo je više od desetljeća, a svi smo još uvijek ovdje – zajedno s ledenim pokrovon na polovima i polarnim medvjedima za koje su ti luđaci već trebali odavno nestati. Tko će na kraju odgovarati za sve te laži?


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: KLIMA, MEDIJI · Tags: , , , ,