Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Masivna eksplozija koja se uspoređuje sa ‘padom meteora’ potpuno uništila stambenu zgradu u Švedskoj!

Masivna eksplozija koja se uspoređuje sa ‘padom meteora’ potpuno uništila stambenu zgradu u Švedskoj!

svedska-bombardiranjeVrlo snažna eksplozija oštetila je oko 250 stanova i ozlijedila oko 20 ljudi u gradu Linkopingu u Švedskoj, prema onome što policija vjeruje da je mogla biti namjerno postavljena bomba, prema lokalnim medijima

Masivna eksplozija raznijela je prozore i balkone u petoetažnoj stambenoj zgradi i obližnjim rezidencijama dok je udarna silina eksplozivanog vala putovala niz ulicu, stvarajući kaotičnu scenu koja se uspoređuje s posljedicama ‘pada meteora’ i ‘ratne zone’ od strane švedskih medija.

Lokalne bolnice upozorene su da se pripreme za “katastrofalnu situaciju”, a oko 20 kola hitne pomoći raspoređeno je na mjesto događaja, zajedno s osobljem za hitne slučajeve, policijom i bombaškom jedinicom.

Svjedoci su rekli da su automobili i njihova tijela podignuti s tla silinom eksplozije.

Policija je brzo obeshrabrila ideju da bi eksplozija mogla biti povezana s terorizmom, rekavši da ne znaju što je eksploziju uzrokovalo, ali vjeruju da je to bila namjerno podmetnuta naprava kriminalne prirode.

“Ne postoji ništa što bi ukazivalo na to da je ovaj incident povezan s terorizmom” – rekla je glasnogovornica policije Asa Willsund.

“Sve upućuje na to da je netko tamo postavio nešto” – rekao je glavni istražitelj Magnus Skoglund tijekom tiskovne konferencije.

“Mogu reći da je uništenje ogromno.”
 


 
Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,