Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » PREDSJEDNIK DUTERTE IZJAVIO DA JE JEDNOM BIO GAY ‘ALI DA JE SAM SEBE IZLIJEČIO’

PREDSJEDNIK DUTERTE IZJAVIO DA JE JEDNOM BIO GAY ‘ALI DA JE SAM SEBE IZLIJEČIO’

duterte-gayFilipinski Predsjednik Rodrigo Duterte je tvrdio da je jednom bio gay, ali se sam “izliječio”

Duterte je javno izrekao ovo priznanje dok je bio u posjetu Japanu, rekavši da je bio gay prije nego što je upoznao svoju bivšu ženu, a onda je “ponovno postao muškarac.”

Rekao je da je, kada je upoznao svoju sadašnju bivšu ženu Elizabeth Zimmerman, rekao sebi da je to to. Opet sam postao čovjek, piše NewsWeek.

Duterte je nešto kao samozvani stručnjak u svezi sa pitanjem tko je ili nije gej. Nakon što je optužio “većinu” svećenika u katoličkoj crkvi da su homoseksualci ranije ove godine, tijekom govora u četvrtak odlučio je ‘razotkriti’ političkog protivnika, a zatim i samog sebe.

Prema lokalnim medijima, iskreni vođa je priopćio kako bi svatko došao do istog zaključka o njegovom strastvenom kritičaru, senatoru Antoniou Trillanesu:

Rekao sam: “Jesi li siguran?” Rekli su: “Pitajte bilo koju gay osobu da pogleda kako se Trillanes kreće, oni će reći da je gay.”

“Nije ni čudo. Dobra stvar što smo Trillanes i ja bili slični – ali sam se ja izliječio.”

Zatim je rekao da je odlučio ponovno “postati čovjek” nakon susreta sa svojom bivšom ženom, prije nego što je dvosmisleno dodao: “Duterte je gay. Dakle, ja sam gay, nije me briga ako sam gay ili ne.”

Iako nikada nije bio tako eksplicitan, ovo nije prvi put da je Duterte izrekao svoje sklonosti.

2017. godine se našalio da smatra biseksualnost “zabavio na oba načina”.


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , ,