Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, ZDRAVLJE I MEDICINA » Znanstvenici sada napokon potvrdili masovno zaglupljivanje čovječanstva

Znanstvenici sada napokon potvrdili masovno zaglupljivanje čovječanstva

glupo-liceNeki uobičajeni medijski stručnjaci napokon počinju primjećivati​uznemirujući trend o kojem već neko vrijeme upozoravamo … trend prema gluposti i idiokracije diljem Zapada

U jednoj nedavnoj publikaciji koju je objavio NBC News, autor Evan Horowitz ukazuje na taj trend kao široko rasprostranjen pad koeficijenta inteligencije (IQ), što ukazuje da se razine inteligencije sada kreću prema dolje nakon mnogih desetljeća kretanja prema gore.

Pretpostavlja da razlozi za taj pad uglavnom ostaju nepoznati, iako u prostoriji zapravo ‘ima mnogo slonova u staklarni’ koji ostaju nedodirljivi u kontekstu političke korektnosti.

Uzmite umjetnu fluoridaciju vode, na primjer. Kao što smo izvijestili, znanstvena istraživanja na Sveučilištu Harvard otkrila su da kemikalija fluorida u vodi za piće smanjuju IQ u djece.

No, je li Horowitz spomenuo fluorid čak i kao mogući čimbenik u smanjenju IQ? Ne. Na sličan je način izbjegavao govoriti o kemikalijama koje postoje u hrani, a koje su također povezane s smanjenjem razine IQ među školskom djecom.

Tu je i velika kontraverzna tema: cijepljenje. Niti jedan novinar lažnih mainstream vijesti ili dopisnik do sada nije pokazao spremnost da čak sugerira da cjepiva i kemikalije koje sadrže mogu štetiti dječjem mozgu – ali istina je da štete.

I ne zaboravimo na rastuću litaniju farmaceutskih lijekova koji neprestano preplavljuju tržište, jer mnoge od tih kemijskih pripravaka sadrže tvari za koje se zna da umanjuju razvoj mozga kod djece.

„Raznolikost“ i multikulturalnost povezani s padom IQ-a na Zapadu

Postoji još jedan “slon u staklarni” kojeg Horowitz zapravo spominje, ali kasnije poriče da je legitiman čimbenik u padu stope inteligencije, a to je imigracija iz zemalja trećeg svijeta.

Iako je iznimno politički netočno predložiti takvo što, nastavak poplave “migranata”, “izbjeglica” i “nedokumentiranih” ljudi u zapadne zemlje zapravo ima štetan učinak na kolektivno stanje inteligencije u tim zemljama.

Budući da, dok je predsjednik Trump otkrio da je još uvijek na tragu kampanje, zemlje južno od granice SAD-a ne “šalju najbolje ljude koje imaju”, a opća razina društvene inteligencije je u stalnom padu prema dolje – bez kraja na vidiku.

Kako objašnjava Anatolij Karlin, pišući za Unz Review, “niska baza” slabo obrazovanih imigranata koji preplavljuju SAD i veći dio zapadne Europe ima neto-negativan učinak na sveukupni prosjek IQ-a u društvu, kao što pokazuju kvantitativni podaci prikupljeni iz PISA-a (Program za međunarodnu procjenu učenika) testova.

Iako će se ti podaci od strane ljevice sigurno nazvati “rasističkim”, to govori sama za sebe: gdje su imigranti trećeg svijeta poplavili zemlje prvog svijeta, razine inteligencije u cjelini se značajno smanjila.

“S obzirom na snažnu ovisnost između nacionalnog kvocijenta inteligencije i gospodarskog prosperiteta, projekt globalnih otvorenih granica predstavlja ozbiljan izazov za dugoročnu održivost prvih kognitivnih motora koji pokreću ogroman tehnološki napredak – napredak koji je već ugrožen disgenskim trendovi ugrađeni u post-maltuzijansko društvo i banalna činjenica da problemi postaju sve teži za rješavanje, a ne lakši, kada se uzdignete na tehnološku ljestvicu” – piše Karlin.

“To ne znači čak ni spomenuti rizik” institucionalne zaraze “od pridošlica koji su kulturno i možda biološki nespojivi s tom jedinstvenom kombinacijom individualizma i predanosti zajednici koja je omogućila uspon europske civilizacije.”


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,