Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » UDARNA VIJEST: Bayer razotkrio specijalni tim za ‘crne operacije’ kojeg vodi Monsanto! Zatim ga ukinuo te pokrenuo internu istragu – policija priprema uhićenja

UDARNA VIJEST: Bayer razotkrio specijalni tim za ‘crne operacije’ kojeg vodi Monsanto! Zatim ga ukinuo te pokrenuo internu istragu – policija priprema uhićenja

monsanto-operacijeVeć više od desetljeća Monsanto se bavi manipuliranjem i održavanjem “liste za odstrijel” novinara, zakonodavaca i regulatora koji su se morali “maknuti” ako bi se suprotstavili zlim planovima GMO-a i otrovnih kemikalija za ubijanje korova koje sada preplavljuju svijet zaliha hrane

Svaka utjecajna osoba koja se usprotivila agendi kompanije Monsanto podvrgnuta je jednom ili više sljedećih slučajeva:

- Pokušaj podmićivanja
– Prijetnje smrću i zastrašivanje
– Uništavanje ugleda kroz dobro financirane kampanje „negativnog PR-a“
– Klevete putem koordiniranih napada kroz Wikipediju koje vode operativci Monsanta
– Uništavanje karijere, poput stavljanje znanstvenika na crne liste u znanstvenim časopisima
– Maltretiranje, objavljivati njihove kućne adrese i prijetiti njihovim obiteljima i suradnicima

Drugim riječima, Monsanto već više od deset godina vodi specijalni tim za „crne operacije“, trošeći možda 100 milijuna dolara ili više na napore da ušutka, uništi ili ubije svakoga tko ometa tržišnu dominaciju poljoprivrednog diva, piše MonsantoMafia.

Sada je kriminalna aktivnost mafije koju je Monsanto provodio godinama konačno razotkrivena dok policija zatvara krug u svezi zločina ovog zlog poljoprivrednog giganta koji je sada u vlasništvu Bayera.

Bayer je korporacija koja, čini se da sada pokušava “očistiti kuću” i okončati zločine Monsanta koji su bili usmjereni na novinare, zakonodavaca i regulatora kampanja uz pomoć zastrašivanja i podmićivanja.

Pravosuđe priprema kaznene prijave protiv operativaca Monsantovog specijalnog tima

“Francuski tužitelji priopćili su u petak kako su otvorili istragu nakon što je list Le Monde podnio tužbu u kojoj se navodi da je Monsanto – kojeg je Bayer kupio za 63 milijarde dolara prošle godine – imao popis sa 200 imena, koji je uključivao novinare i zakonodavce u nadi da će utjecati na stavove o pesticidima” – izvješćuje Reuters.

Ova “lista za odstrijel” novinara i zakonodavaca izravno se provodila u akciju sa ciljem zastrašivanja, prijetnji ili podmićivanja tih pojedinaca, baš kao što se to događa u Sjedinjenim Državama.

Zapravo, glasnogovornik Monsanta sada potvrđuje da je Monsanto mafija koristila listu kako bi ukonila svakoga tko stoji na putu Monsantove agende.

“Bilo je nekoliko slučajeva u kojima – kao što bi rekli u nogometu – nije odigrana utakmica, ali smo imali dobar rezultat” – priznao je Matthias Berninger Reutersu. Berninger je “šef javnih poslova i održivosti” tvrtke Monsanto.

Nadalje, Berninger priznaje da je Monsanto prikupio „podatke o pojedincima koji nisu bili javno dostupni“, a zatim je izdao se ispričao Bayeru za tu aktivnost.

“Nakon početnog pregleda, shvaćamo da je ovaj specijalan tim izazvao zabrinutost i kritike” – rekao je Bayer u javnoj izjavi od 12. svibnja. “To nije način na koji Bayer traži dijalog s društvom i dioničarima. Ispričavamo se zbog ovog ponašanja.”

Otkriveno je da je Monsanto angažirao timove za “crne operacije” i privatne istražitelje da “iskopaju” osobne lokacije pojedinaca i njihovih obitelji, a zatim su se bavili aktivnostima kojima su prijetili i zastrašivali te pojedince dok su ih javno ponižavali putem koordiniranog i dobro financiranog uništavanja ugleda.


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,