Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » STRAVA U PORTUGALU: Napadi i sukobi stotina nasilnih afričkih migranata na portugalskoj rivijeri

STRAVA U PORTUGALU: Napadi i sukobi stotina nasilnih afričkih migranata na portugalskoj rivijeri

portugal-imigrantiDruštveni mediji su preplavljeni videozapisima koji su se pojavili nakon što su neprijateljski sukobi između 500 stotina Afrikanaca doveli teših ozlijeda mladića na plaži u Tamarizu koja je vrlo otmjeno području u portugalskom gradu Lisabonu

Mladić je izboden u trbuh i zatim prebačen u bolnicu. Druga osoba također je morala biti hospitalizirana, ali je prošla bez ozljeda, izvještava Defend Europa.

Prema izvorima, sukobi su se dogodili zbog “nesporazuma” između suparničkih “skupina” stanovnika Quinta do Mocho i Amadora, područja visoko naseljena afričkim migrantima u lisabonskim prigradskim područjima.

To nije prvi put da se takvi sukobi probadanja nožem dogodili. Uz to se svekodnevno događaju pljačke između desetaka i stotina Afrikanaca na tim plažama u Cascaisu, poznatim po vrlo otmjenom i sofisticiranom turističkom području.

Ova vrsta napada ima povijest koja seže gotovo 15 godina, te se sve češće počela pojavljivati u područjima gdje postoji migrantsko većinsko stanovništvo iz Afrike.

Portugal je otvorio svoje granice ljudima iz svojih bivših afričkih kolonija u kojima postoji vladavina endemskih zločina i u kojima nije na snazi​vladavine prava, što rezultira bezakonjem u zemlji domaćinu.

U siječnju ove godine nasilni afrički izgrednici uništili su imovinu vrijednu tisuće eura.

Portugal je vrlo pouzdana zemlja u turističkoj industriji, i iako njezine plaže počinju nalikovati onima u Brazilu, možda će se pojaviti problemi u turizmu ako zemlja ne riješi ovu situaciju koja trenutno ima nizak stupanj sigurnosti.
 


 
Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,