Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Obitelj tužila školu u Oregonu koja je isprala mozak 8-godišnjem djetetu – uvjerivši ga da je transrodna osoba

Obitelj tužila školu u Oregonu koja je isprala mozak 8-godišnjem djetetu – uvjerivši ga da je transrodna osoba

skola-transgenderRoditelji 8-godišnjaka tužili su školu u Oregonu nakon što im je učitelj „isprao mozak“ i uvjerio ga da je transrodna osoba

Majka i otac tvrde da je učitelj njihovog sina zbunio učenika u svezi svog rodnog identiteta nakon što je zamolio da koristi poseban toalet zbog medicinskog stanja.

Nastavnik je izdvojio u stranu 8-godišnjaka i govorio kratko s njim, a zatim je nastavio predavati i govoriti o svim vrstama transrodne literature i videa.

Učitelj je nekoliko puta upitao dječaka da li misli da je djevojčica, pa ga je čak i držao izvan grupe kako bi mu čitao transrodne knjige i prikazao mu transrodne videozapise. O da, i povrh svega je imao razgovore “jedan na jedan” s njim o transrodnosti.

Sve je to učinjeno bez roditeljskog pristanka ili čak i njihovog znanja. Izašlo je tek na vidjelo kad je dječak došao kući s knjigom o transrodnosti i kada je razgovarao s terapeutom (dok je plakao).

Kako izvješćuje portal The Blaze, učinci transrodne propagande na dječaka bili su značajni:

“Sada se on osjeća drugačije, osjeća se zbunjeno” – rekla je majka, koja nije htjela otkrila njezin identitet ili identitet oca …

“I danas, godinu dana kasnije, kada se igra s mojom nećakinjom, on je djevojka u tom trenutku … a kada se igra s mojim nećakom, on je dječak” – dodala je majka.

“Isto tako, dječak se sada odbija igrati sa “djevojčicama” ili se igrati u igrama sa “djevojčicama” i doživljava promjene u svojoj osobnosti, postajući depresivniji, agresivniji i izoliraniji.”

Logično, roditelji su tužili tuže školu. Žele gotovo milijun dolara odštete, što je premalo ako mene pitate.

Njihov sin će se morati nositi s tom traumom godinama i godinama koje dolaze. Zamislite kako će mu pubertet biti težak ako unaprijed ne skrene s puta po kojem je krenuo zahvaljujući učitlju u školi.

Najgori dio priče je….. da učitelj još nije otpušten.


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,