Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, ZDRAVLJE I MEDICINA » Mainstream mediji priznali da je 10 posto oboljelih od ospica bilo cijepljeno… i da nakon par godina cjepivo više nije učinkovito

Mainstream mediji priznali da je 10 posto oboljelih od ospica bilo cijepljeno… i da nakon par godina cjepivo više nije učinkovito

ospice-cjepivoIako su rezultati cijepljena nešto oko čega bi se trebali zabrinuti, američki Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) je napokon priznao, da MMR cjepivo za ospice, zaušnjake, rubeolu nije učinkovito

Ćak i kada se čini da je učinkovitost velika, učinkovitost cjepiva se sa vremenom smanjuje.

Umjesto razvoja trajnog imuniteta tijela kroz prirodno oboljevanje od ospica, MMR cjepivo je ograničeno u zaštiti od bolesti u najboljem slučaju, a sada je službeno priznato da je to istina.

Kako se to odnosi na “epidemiju” ospica u cijeloj zemlji, kako ju nazivaju, do 10 posto slučajeva oboljelih od ospica zapravo uključuju ljude koji su prethodno primili cjepivo, kaže CDC.

“Odrasli u Sjedinjenim Državama koji su prije više desetljeća bili cijepljeni protiv ospica možda će trebati novu dozu, ovisno o tome kada su dobili cjepivo i ovisno o riziku od izlaganja, navode stručnjaci za javno zdravstvo koji se bore s najvećom epidemijom u zemlji otkako je virus proglašen eliminiranim 2000. godine” objašnjava izvješće Reutersa o ovoj situaciji.

“Do 10 posto od 695 potvrđenih slučajeva ospica u trenutačnoj “epidemiji” dogodilo se kod ljudi koji su primili jednu ili dvije doze cjepiva, prema američkim Centrima za kontrolu i prevenciju bolesti” – dodaje se u ovom izvješću.

Priznanje CDC-a dokazuje da cjepiva ne djeluju iz perspektive pravog imuniteta

Po definiciji, cjepivo je koktel sastojaka koji potječu od mikroorganizama, bilo mrtvih ili živih, u kombinaciji s različitim pomoćnim kemikalijama koje, kada se ubrizgavaju u tijelo, umjetno povećavaju imunitet na određenu bolest.

Imunitet, definitivno govoreći, znači da je tijelo „sposobno oduprijeti se određenoj bolesti, posebno kroz sprječavanje razvoja patogenih mikroorganizma“.

Zbrajajući dva i dva, cjepivo bi trebalo osigurati trajnu zaštitu od bolesti – nešto što sada znamo, iz vlastitih usta CDC-a, da se ne događa kada osoba primi MMR cjepivo.

U najboljem slučaju, MMR cjepivo bi moglo pružiti privremenu zaštitu od bolesti – premda, čak i ovo sada CDC preispituje, koji sada također priznaje da dolazi do epidemije ospica “kada je veliki broj pojedinaca, čak i onih koji su cijepljeni, izložen ospicama.„.

Umjesto da napokon sada priznamo činjenicu da su MMR cjepiva potpuno beskorisna, CDC i druge zdravstvene vlasti udvostručuju svoje tvrdnje da je jednostavno primanje nekoliko puta MMR cjepivo – najbolji način da se izbjegnu ospice.

Unatoč činjenici da su ospice uglavnom bezopasna bolest, ne gora od vodenih kozica, mainstream zdravstvene vlasti nastavljaju poticati​histeriju vezanu za ospice – što je očigledan trik za prodaju što više MMR cjepiva.

Ali ne može se dovoljno puta ponaviti građanima da dobivanje ospica nije ništa posebno, da ne bi potpali pod paniku mainstream medija. Zapravo, dobivanje ospica je zapravo dobra stvar, pogotovo za malu djecu, jer kada se oporave, imat će zaštitu od ospica do kraja života – i neće im biti potrebno cjepivo!

“Ospice su obično blaga bolest u djetinjstvu” – objašnjava Robert F. Kennedy, Jr., predsjednik Odbora za dječju zdravstvenu zaštitu (CHD), u članku pod nazivom “Činjenice o ospicama koje ste dobili”.

Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , ,