Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Roditelji u Kanadi sada mogu biti uhićeni i zatvoreni ako odbiju podržati transrodna razmišljanja vlastite djece

Roditelji u Kanadi sada mogu biti uhićeni i zatvoreni ako odbiju podržati transrodna razmišljanja vlastite djece

kanada-roditeljSlučaj o kojem smo izvještavali u Zapadnoj Kanadi ponovno je pogoršao situaciju, budući da je Vrhovni sud Britanske Kolumbije nedavno donio odluku da roditelji koji odbiju upotrijebiti “ispravne” rodne zamjenice koje je odabralo njihovo “transrodno dijete” mogu se smatrati krivima za počinjenje “obiteljskog nasilja”

Sutkinja Francesca Marzari izdala je službeni nalog za zaštitu djece u tom smislu, navodeći da će otac kojeg sudovi nazivaju “Clark” zbog svoje privatnosti i zaštite biti odmah uhićen ako na bilo koji način pokuša “uvjeriti” svoju biološki zdravu kćer “Maxine” da “napusti liječenje zbog rodne disforije.”

“Clark” će također biti uhićen ako bude nazivao “Maxine” ili po njezinu rodnom imenu, ili “kao djevojčica ili ženskim zamjenicama”, ili “izravno kao osobu trećeg spola”„.

Policajci iz Britanske Kolumbije ne moraju čak ni dobiti pravni nalog kako bi uhitili “Clarka” za bilo koju od tih “povreda”, kako je Marzari odredila da se njegovo uhićenje može dogoditi “odmah” i “bez naloga” od strane bilo kojeg policajca “koji ima razumne i vjerojatne razloge” da provede svoju odluku protiv loše upotrebljenog roditeljskog prava.

Kanadska vlada sada ima više ovlasti nad djecom nego njihovi roditelji

Pokazujući ideološki motiviranu prirodu sudske odluke, detaljna izvješća otkrivaju da je ona posebno utemeljena na “Clarkovom” odbijanju da prizna želju svoje biološke kćeri za zamjenom spola tijekom ne samo privatnih interakcija, nego i javnih.

Prema Jeremiah Keenanu sa portala The Federalist, čini se da je sutkinja Marzari emocionalno uzbuđena zbog “Clarkove” “kontinuirane spremnosti da pruži intervjue medijima … u kojima identificira Maxine kao djevojčicu, koristi žensko ime za nju… i izražavajući svoje protivljenje terapijama koje je njegova kćerka Maxine odabrala – iako je “Maxine” maloljetno dijete koje je još uvijek pod vodstvom i autoritetom svojih roditelja.

Drugim riječima, sutkinja Marzari očito ne poštuje od Boga imenovan autoritet kojeg kanadski roditelji s pravom imaju nad svojom djecom.

Ona također vjeruje da vladini dužnosnici poput nje, kad god postanu osobno “uvrijeđeni” time što roditelji odluče odgajati vlastitu djecu, mogu jednostavno premostiti volju tih roditelja i poštivati odluke maloljetne djece.

U ovom slučaju, maloljetno dijete može “birati” odluke koje će im promijeniti život što će trajno utjecati na njihov život. A samo zato što ju je pokušala zaštititi od toga da krene tim pogrešnim putem, roditelji ovog maloljetnog djeteta sada su suočeni s gnjevom sutkinje Marzari, koji je preuzela ulogu tiranskog uzurpatora protiv njihovog roditeljskog autoriteta.

“Maxinin” otac upozorava da će njegovu kćerku hormonske injekcije koje je odobrila država – vjerojatno ubiti.

“Njezine kosti će prestati rasti, njezin mozak će prestati razvijati … i neće postati dječak”, dodao je.

“Vlada je preuzela moja roditeljska prava”, žali se on. “Koriste moju kćerku Maxinu kao da je zamorac u eksperimentu … Da li će bolnica za djecu u Britanskoj Kolumbiji biti tamo za pet godina kad ona možda bude odbijala i željela promijeniti svoj muški identitet?” Ne neće. Nije ih briga. Žele što veći broj takvih slučajeva.


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,