Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » MAĐARSKA VLADA RAZOTKRILA GLOBALISTE: EU je osigurala 2 milijuna nezakonitih kreditnih kartica za migrante u vrijednosti od 1,55 milijardi eura

MAĐARSKA VLADA RAZOTKRILA GLOBALISTE: EU je osigurala 2 milijuna nezakonitih kreditnih kartica za migrante u vrijednosti od 1,55 milijardi eura

migranti-karticaOve kreditne kartice su nezakonite, jer europski građani ne mogu posjedovati anonimne bankovne kartice koje se ne mogu pratiti

EU je osigurala 2 milijuna nezakonitih kreditnih kartica za migrante u vrijednosti od od 1,55 milijardi eura u pokušaju da legalizira ilegalne migracije, piše na službenim stranicama mađarske vlade

Više od dva milijuna migranata primilo je anonimne debitne kartice koje su koštale EU oko 1,55 milijardi eura, navodi mađarska vlada.

“Preko dva milijuna migranata primilo je anonimne debitne kartice. Ekvivalent od 500 milijardi forinti (1,55 milijardi eura) potrošeno je na taj način” – izjavio je na mađarskoj televiziji M1 glavni savjetnik za sigurnost premijera, Gyorgy Bakondi.

Gospodin Bakondi je rekao da su kartice nezakonite, jer europski građani ne mogu posjedovati anonimne bankovne kartice, niti ih se može pratiti, niti je pokrenut postupak javne nabave za njihovo izdavanje.

“Ovo rješenje sa kreditnim karticama je nepromišljeno i protuzakonito, i drugi napori Europske unije da legalizira ilegalne migracije, kao i da legalizira migrantske viza i uspostavi zakonske kanala za imigraciju, predstavljaju sigurnosni rizik zdravstvenoj zaštiti, ekonomiji i donosi kulturne posljedice mađarskim i europskim građanima” – izjavio je.

Prema mišljenju glavnog savjetnika za sigurnost, EU ne želi zaustaviti migracije, nego ih legalizirati.

“Mađarska se, međutim, ne slaže s tim. Mađarska smatra da se problem ne smije dovesti u Europu, nego da se umjesto toga mora pružiti pomoć kako bi se problemi riješili na licu mjesta”, dodao je.

Gospodin Bakondi je također napomenuo da je dobro vrijeme dovelo do povećanja broja migranata na balkanskoj migracijskoj ruti.

Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,