Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, SVIJET U RATU » ‘Mi laženo, varamo, i krademo, hahaha’: Mike Pompeo javno izrekao iskreno uznemirujuće priznanje o aktivnostima CIA-e (VIDEO)

‘Mi laženo, varamo, i krademo, hahaha’: Mike Pompeo javno izrekao iskreno uznemirujuće priznanje o aktivnostima CIA-e (VIDEO)

mike-pompU rijetkom trenutku iskrenosti, američki državni tajnik Mike Pompeo je priznao publici da CIA obučava zaposlenike da “lažu, varaju i kradu”

Dok se činilo da je cijela stvar smiješna, i dok se Pompeo cerekao kao nakon dobrog vica, ostatku publike i nije bilo tako smiješno.

CIA često traži od američkih građana i međunarodnih čelnika da vjeruju u neke iznimno šokantne tvrdnje.

Od upozorenja zemalja širom svijeta da ne ulažu u Huawei tehnologiju ‘kompromitiranu’ od strane službe kineske državne sigurnosti, pa sve do toga da je CIA trvdila da se Moskva miješala u predsjedničke izbore u Americi.

Čini se da održavanje integriteta i povjerenja nije baš prioritet za obavještajne agencije.

Međutim, prema bivšem ravnatelju CIA-e i trenutnom državnom tajniku Mikeu Pompeu, ta je zamisao smiješna.

“Bio sam direktori CIA-e, lagali smo, varali smo i krali, imali smo cijele tečajeve. Moram vas podsjetiti na slavu tog američkog eksperimenta” – rekao je Pompeo publici na koledžu Stationu u Teksasu ranije ovog mjeseca.

Dok se činilo da se njegova publika podržala njegov govor, RT je intervjuirao nekoliko Amerikanaca koji su smatrali da to uopće nije smiješno i zabrinjavajuće.

Predvidljivo je da su taj osjećaj dijelili i ljudi iz drugih dijelova svijeta kojima su Pompeove tvrdnje o “slavnom američkom eksperimentu” smatrali ništo više od “totalnog sranj*”.


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI, SVIJET U RATU · Tags: , , , , ,