Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » HOLLYWOODSKA GLUMICA CHARLIZE THERON: Odgajam svojeg sina da bude ‘djevojčica’

HOLLYWOODSKA GLUMICA CHARLIZE THERON: Odgajam svojeg sina da bude ‘djevojčica’

charlize-sinHolivudska glumica Charlize Theron donijela je odluku o odgoju svojeg sedmogodišnjeg sina Jacksona, da ga odgaja kao ‘djevojčicu’

Glumica je usvojila svojeg sina Jacksona 2012. godine i kćer August u kolovozu 2015. godine. Ubrzo nakon usvajanja počele su kružiti glasine da Charlize svojeg sina odgaja kao djevojčicu jer fotografije često pokazuju da dijete nosi suknje i haljine.

Ali kada je priupitana o tome jedno sunčano jutro na Beverly Hillsu, Charlize je objasnila ovu “jednostavnu situaciju”, piše Dailymail.

Ne samo da odgaja Jacksona kao djevojčicu – zapravo, Jackson je ista djevojčica kao i njezina trogodišnja sestra August.

- Da, i ja sam mislila da je i dječak – slaže se Charlize žustro. – Dok me nije pogledala kad je imala tri godine i rekla: “Ja nisam dječak!”

- Dakle, eto! Imam dvije lijepe kćeri koje, kao i svi roditelji, želim zaštititi i želim vidjeti kako napreduju i razvijaju se.

‘Oni su rođeni onakvi kakvi jesu i točno tamo gdje se oboje dok odrastaju, a tko žele biti, nije na meni da odlučujem.

“Moj roditeljski posao je da ih slavim i da ih volim i da budem sigurna da oni imaju sve što im je potrebno kako bi bili ono što žele biti.”

“I učinit ću sve što je u mojoj moći da moja djeca imaju to pravo i da budu zaštićena unutar toga.”

Ona se smije i nastavlja: “Možete kriviti moju mamu za činjenicu da ne znam ništa bolje! Znate, odrastala sam u zemlji u kojoj su ljudi živjeli u poluistinama, lažima i tračevima, i nitko nije ništa govorio, a ja sam se odgojio vrlo specifično da ne budem takva”.

“Mama me učila da moraš progovoriti o tome. Morate to znati, kada završi ovaj život, morate živjeti istinu s kojom ste zadovoljni, i da iz toga ne može izaći ništa negativno.”


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,