Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Papa Franjo u govoru pred dječjom publikom poručio: ‘Migranti nam uvijek donose bogatstvo’

Papa Franjo u govoru pred dječjom publikom poručio: ‘Migranti nam uvijek donose bogatstvo’

papa-slikanjePapa Franjo se i dalje zalaže za masovno useljavanje i otvorene granice, govoreći publici u talijanskoj školi da su migranti oni koji nam uvijek donose bogatstvo

Prema papi Franji, globalizam je odgovor na probleme društva. Migrantska kriza možda je devastirala Europu posljednjih godina, ali Papa tvrdi da se moramo zahvaliti Bogu za “kontrast kultura” – piše Breitbart.

„Migranti su oni koji nam uvijek donose bogatstvo. Samu Europu su napravili migranti! Barbari, Kelti… ” – rekao je djeci koja su ga slušala. „Svi su oni došli sa sjevera i donijeli svoje kulture s njima. Europa je rasla na taj način, s kontrastom kultura.”

“Zahvalimo Bogu za multietničko i multikulturalno društvo” – rekao je papa Franjo publici iz škole San Carlo u Milanu okupljenoj u subotu u Vatikanu, “jer dijalog među kulturama, osobama i nacionalnostima je bogatstvo.”

“Ne smijemo se bojati vode života, ove multietničnosti, te multikulturalnosti” – reče Franjo, “i da se ovdje dotaknem bolne teme: nemojte se bojati migranata.”

Prema riječima medija, izgleda da je papa nastavio raspravu od prošlog tjedna u kojoj je napao američkog predsjednika Donalda Trumpa u svezi gradnje njegovog graničnog zida.

Na pitanje novinara što misli o Trumpovom zidu, papa je upozorio da će “graditelji zidova, bilo da su od žice ili opeka, postati zarobljenici zidova koje grade. To je povijest.”

Nastavljajući u istom duhu, papa je u subotu rekao učiteljima i učenicima da se čuvaju onih koji grade zidove.

“Danas postoji iskušenje da se stvori kultura zidova, da se podignu zidovi, zidovi u srcu, zidovi na zemlji kako bi se spriječio susret s drugim kulturama, s drugim ljudima” – rekao je papa.

“Tko god podigne zid, tko god sagradi zid, završit će kao rob unutar zidova koje je sagradio, bez horizonta. Zato što mu nedostaje ta širina.”

To je daleko od prvog puta da je papa Franjo uhvaćen kako propagira globalističke stavove. Prošle godine bio je uhvaćen na radiju kako pokušava usmjeriti svoje jato prema Isusu Kristu, govoreći slušateljima da se “Isus pretvorio u Sotonu”.

Optužujući Isusa da se “ponizio do točke potpunog uništenja samog sebe”, Papa Franjo je širio sotonsku doktrinu kada je rekao da je Isus Krist “za nas stvorio đavla i zmiju” – pisale su L’Osservatore Romano, novine Vatikana.

Ta izjava je došla od strane pape Franje nakon što je početkom ove godine prekinuo stoljećima dugu kršćansku tradiciju, govoreći mnoštvu od 33.000 katolika u Vatikanu da se “po svaku cijenu treba izbjegavati osobni, izravni, neposredni odnos sa Isusom Kristom”.


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , ,