Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, ZDRAVLJE I MEDICINA » MEDICINSKI TEROR JE STIGAO U NEW YORK: Necijepljenim građanima zabranjen pristup javnim mjestima, školama, crkvama, trgovačkim centrima, javnom prijevozu i glasačkim mjestima

MEDICINSKI TEROR JE STIGAO U NEW YORK: Necijepljenim građanima zabranjen pristup javnim mjestima, školama, crkvama, trgovačkim centrima, javnom prijevozu i glasačkim mjestima

newyork-cijepljenejSloboda “odlučivanja” o vlastitom zdravlju je došla na novu razinu

Medicinsko je vojno stanje uvedeno u američkom okrugu Rockland u New Yorku, gdje je necijepljenim građanima sada zabranjen pristup svim javnim mjestima – uključujući škole, pločnike, trgovačke centre, crkve i javni prijevoz – sve to pod apsurdnim izgovorom da je za to krivo nadriliječništvo, piše RT.

Znanstvena prijevara sada tvrdi da ospice šire samo necijepljeni ljudi. Istina je da cjepivo protiv ospica širi ospice i kroz nepravilno oslabljene virusne sojeve. Ako cjepivo protiv ospica doista djeluje, zašto bi cijepljeni ljudi uopće imali strah od necijepljenih?

“Na snazi​u ponoć u srijedu je stupila na snagu zabrana koja zabranjuje mlađima od 18 godina i necijepljenima, pristup javnim mjestima dok ova deklaracija ne istekne u roku od 30 dana ili dok ne dobiju MMR cjepivo” – navodi NBC New York.

Županijski su dužnosnici rekli za televiziju NBC u New Yorku da “neće potjerati ljude”, ali im prijete šestomjesečnom zatvorskom kaznom ako prekrše tiransku deklaraciju.

Ova deklaracija o medicinskom vojnom stanju zabranila bi necijepljenim ljudima pristup javnom prijevozu i glasačkim mjestima.

S obzirom na to da demokrati sada žele smanjiti dob za glasovanje na 16 godina, ova deklaracija o državnom medicinskom vojnom stanju onemogućila bi necijepljenim mladima da glasuju ako nisu cijepljeni. Također im se uskraćuje pristup javnom obrazovanju, javnom prijevozu i ulasku u sve vladine zgrade.

Značajno je da vlada može odrediti nova cjepiva u bilo kojem trenutku, a zatim tvrditi da se ta nova cjepiva također moraju ubrizgati svima koji su na vladinom nišanu, a zatim zabraniti onima koji se ne slažu s time da napuste vlastite domove.

U stvari, ovaj novi zakon će ljude još više držati zatvorene u svojim domovima, osim ako se ne pokore vladinim ludim, protu-znanstvenim vakcinacijskim mandatima koji su ukorijenjeni u korupciji Farmaceutskih kompanija i rutinskom podmićivanju liječnika i javnih zdravstvenih službenika.

Histerija ospica je “Zavjera o miješanju Rusije” koja dolazi iz industrije cjepiva

S ovom izjavom o medicinskom ratnom stanju u New Yorku, ospice su postale posljednja masovna histerija, prijevara u medijima, slijedeći stope zavjere o “ruskm miješanju u poslove Amerika”. Kao i uvijek, mediji lažu svakoga, a vladini birokrati rade paraleleno s njima i lažu kako bi terorizirali svoje građane u skladu s tim.

Usklađenost sa cijepljenjem će se od sada provoditi uglavnom preko nišana u okrugu Rockland u New Yorku, a oni koji krše medicinsko vojno stanje podliježu uhićenju i kazni zatvora od šest mjeseci.

Bez sumnje, vlada će uskoro objaviti “nagrade za cinkanje” građanima koji će pozivati policiju ukoliko primijete necijepljene stanovnike, a vlada će ih nagraditi bonovima za hranu ili bilo čime drugime što vlada daje onima koji služe kao “tajna policija za necijepljenje građane”.

Također je jasno da će građani uskoro morati nositi “osobne iskaznice za cijepljenje” kako bi dokazali svoju usklađenost s sve većim vladinim prisilnim mandatima cijepljenja koji sada ugrožavaju zdravlje i sigurnost desetaka milijuna djece samo u SAD-u.

“Pokažite mi dokumente o cijepljenju” nova je mantra, a ovaj pilot-program u općini Rockland bit će uveden u cijeloj zemlji, osim ako ne bude snažne pobune.

Sada ste zatvorenik u vlastitom domu, zahvaljujući deklaraciji medicinske policije

Zapravo, nova uredba koja će provesti vojno stanje vezano za cijepljenje, će od građana napraviti zatvorenike ako nisu cijepljeni, uskraćujući im pristup svim javnim službama za koje plaćaju svoje vlastite porezne dolare, uključujući ceste, pločnike, javni prijevoz, sportske stadione, pa čak i državne urede.

Podsjetimo se na Treći rajh Adolfa Hitlera, necijepljeni građani su sada “ne-osobe” u okrugu Rockland, i u suštini su označeni kao osobe koje nemaju pristup društvu.

To je realno stanje provedbe medicinske policije koje uskraćuje građanima pravo na postojanje ako se ne slažu da im se ubrizgava svaka otrovna supstanca, kao što dezinformirana birokracija ubrizgava djeci i odraslima.

Ako ste se ikada zapitali zašto New York, Connecticut, Maryland, California, Colorado, Illinois i druge liberalne države očajnički pokušavaju oduzeti vaše oružje, to je zato što ne žele da uzvratite udarac kada dođu po vašu djecu.

Zapamtite, cjepiva su oblik medicinskog nasilja nad djecom. A to nasilje provode znanstveno nepismeni vladini dužnosnici koji doslovno ne znaju ništa o sastojcima cjepiva, rizicima od cjepiva ili statistikama koje objavljuju Zdravstvene službe u čijim statistika su navedeni primjeri tisuće djece koja su ozlijeđena, osakaćena i ubijena od strane cjepiva.


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , ,