Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » AGRESIVNO PROMICANJE HOMOSEKSUALNOSTI: Britanske škole ukinule LGBT nastavu nakon reakcije bijesnih muslimanskih roditelja

AGRESIVNO PROMICANJE HOMOSEKSUALNOSTI: Britanske škole ukinule LGBT nastavu nakon reakcije bijesnih muslimanskih roditelja

lgbt-lekcijeOsnovna škola u Birminghamu u Velikoj Britaniji zaustavila je nastavu o LGBT osobama nakon što se navodno 600 učenika ispisano iz razreda od strane bijesnih muslimanskih roditelja uznemirenih zbog toga što se homoseksualnost „agresivno“ podučava njihovoj djeci

Škola Parkfield Community School je prisiljena obustaviti nastavu pod nazivom ‘No Outsiders’ (“Nema autsajdera”) sve do Uskrsa, dok se konzultacije ne provedu s roditeljima.

Napetosti između škole i roditelja su eskalirale zbog sukoba oko nastave o načinu života LGBT osoba koja se podučava u učionicama.

Loš osjećaj ljutitih roditelja čak se pretvorio u prijetnje pomoćniku ravnatelja Andrewa Moffatau, koji je gay. On tvrdi da je primio “gadne poruke preko e-maila”, uključujući i onu koja ga je upozorila da “neće dugo trajati”.

Osnovna škola, koja ima oko 740 učenika, nalazi se u pretežno muslimanskom području. Škola je došla pod bijes javnosti nakon što su muslimanski roditelji kritizirali provedbu LGBT programa koji pokušava izazvati homofobiju, jer je homoseksualnost strogo zabranjena u islamu.

Prema Alum Rock Community Forumu, djeca će biti uklonjena s nastave zbog “podrivanja roditeljskih prava i agresivnog promicanja homoseksualnosti”.

Forum je dodao da su, unatoč ponovljenim peticijama, prosvjedima i dijalogu koje su poticali roditelji, oni bili “arogantno ignorirani”.


U pismu roditeljima, povjerenstvo povjerenstva Excelsior Multi Academyje, koje vodi školu, potvrđene lekcije bit će ukinute do kraja travnja.

Ravnatelj Moffat je pilotirao program, koji se odvijao paralelno s lekcijama o seksualnom obrazovanju i obrazovanju o odnosima.

Knjige o istospolnim brakovima, uključujući i knjige “Kralj i kralj” i “Mamica, mama i ja” bile su samo neke od knjiga koje su obevezna literatura za djecu.

*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,