Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, TEORIJE ZAVJERE » AMERIČKI PASTOR: Biblijsko proročanstvo se ostvarilo. Sudnji dan će se dogoditi do kraja godine!

AMERIČKI PASTOR: Biblijsko proročanstvo se ostvarilo. Sudnji dan će se dogoditi do kraja godine!

pastor-apokalipsaPropovjednik Sudnjega dana, američki pastor Paul Begley vjeruje da su događaji posljednjih sedam godina jasan dokaz da se svijet bliži svome kraju

U novom videu na Youtubeu rekao je: “Ovo su doista posljednji dani.

Biblija nas upozorava da će ustati narod protiv naroda i kraljevstvo protiv kraljevstva, a sve se to sada apsolutno događa”.

Begley je također ukazao na specifične događaje širom svijeta koji su se dogodili u posljednjih sedam godina:

“Biblija kaže da će doći do gladi, suše… imali smo rekordne suše u Australiji, rekordne suše u Kaliforniji i požare u 2017. i 2018. godini. Kanadu su također zadesili šumski požari. Suša u Africi je sve gora. Biblija kaže da će rijeka Eufrat toliko presušiti da će ju istočni kraljevi moći premarširati. To možete vidjeti na Google kartama. Ostalo je samo 15% te rijeke. Galilejsko more od 2013. godine spustilo se za 40 stopa, a i Mrtvo more presušuje”.

“Što je s mrtvim ribama, mrtvim pticama i mrtvim kravama? To je ono što piše u četvrtom poglavlju Knjige Hošee. Sve su to stvari koje se događaju svaki dan u posljednjih devet godina”, nastavio je i zaključio:

“Ljudi ne vjeruju u Bibliju, no sada je jasno: srljamo prema samom kraju vremena. Sudnji dan samo što nije.”

*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*


(dnevno.hr)

Filed under: MEDIJI, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , ,