Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » ZAPANJUJUĆE NOVO ISTRAŽIVANJE OTKRILO STRAVIČAN PODATAK: Cijepljena djeca se suočavaju s povećanim rizikom od opasnih alergije za čak 3000 POSTO

ZAPANJUJUĆE NOVO ISTRAŽIVANJE OTKRILO STRAVIČAN PODATAK: Cijepljena djeca se suočavaju s povećanim rizikom od opasnih alergije za čak 3000 POSTO

cijepljenje-alergijeNe samo da su sastojci u cjepivima upitni, već i metodologija rigoroznog korištenja cjepiva nosi cijeli niz rizika

Trenutni raspored cijepljenja u Americi preporučuje 50+ doza cjepiva prije nego što dijete navrši šest godina starosti.

Ovaj rigorozni raspored cijepljenja omogućava patogenima da napadaju dječje tijelo na neprirodan način, naposljetku mijenjajući način na koji je imunološki sustav djeteta izložen patogenima – kako uči, reagira i razvija se.

Ta nečista cjepiva se uvode izravno u mišićno tkivo i krvotok. Nečisti sastojci cjepiva ulaze u krvotok i cirkuliraju do organa bez da se najprije filtriraju kroz prvu liniju obrane imunološkog sustava: sluznicu, gastrointestinalni trakt i druge slojeve ljudskog mikrobioma. Toksini u cjepivima kao što su aluminij i živa mogu čak prodrijeti kroz krvno-moždanu barijeru.

Složena uporaba višestrukih kombiniranih cjepiva osuđuje imunološki sustav na dugoročni neuspjeh, uzrokujući da tijelo izgubi sposobnost prepoznavanja stvarnih virusnih i bakterijskih prijetnji na način na koji je prirodno dizajniran.

To može dovesti do toga da osoba iskusi osjetljivost prema prirodnom okruženju, što uključuje sve vrste alergija, alergijskog rinitisa i peludne groznice.

Ovu teoriju podupiru novi nalazi epidemiologa iz Škole za javno zdravlje Sveučilišta Jackson State. Objavljeno u časopisu Translational Science, ovo je recenzirano istraživanje bilo prvo takve vrste koje je usporedilo zdravstvene rezultate cijepljene djece i necijepljene djece.

Istraživači su usporedili širok raspon zdravstvenih ishoda kod 666 djece iz školskih organizacija u četiri savezne države. Trideset i devet posto djece (6-12 godina) nije bilo cijepljeno. Studija je otkrila pet alarmantnih statistika o cijepljenoj djeci.

- Cijepljena djeca su imala 4,2 puta veću vjerojatnost da će im biti dijagnosticiran autistični spektar ili manjak pažnje i hiperaktivnost.

- Teškoće u učenju su bile 5,2 puta više prisutne kod cijepljene djece.

- Ekcem je bio 2,9 puta vjerojatniji kod cijepljene djece. Najšokantniji problem s kojim se suočavaju cijepljena djeca bio je alergijski rinitis.

- Studija je zabilježila 3000-postotno povećanje alergijskog rinitisa kod cijepljene djece u usporedbi s necijepljenom skupinom.

Alergijski rinitis najbolje je opisati kao pretjerano osjetljivi imunološki odgovor, gdje se imunološki sustav bori da bi razlikovao viruse i štetne bakterije od prirodnih, benignih tvari kao što je pelud.

Imunološki sustav pretjerano reagira začepljenim sinusima sa izlučivanjem upalnih histaminima i IgE. To dovodi do zagušenja sinusa, kihanja, svrbežnog nosa i očiju, pritiska u sinusima, tamnim krugovima ispod očiju, poteškoća s disanjem i glavoboljom.

Nije slučajno da je alergijski rinitis najčešći u djetinjstvu i adolescenciji, kada se imunološki sustav najviše bombardira cjepivima. Što je još važnije, kako pokazuje ova studija, cijepljena djeca doista imaju 30 puta veću vjerojatnost da imaju prekomjerno reaktivni imunološki sustav koji dovodi do zagušenja sinusa i poteškoća s disanjem.

Sve veći broj cjepiva slabi cjelokupni imunološki sustav

Sve veći broj cjepiva i kombiniranih cjepiva samo preopterećuje mala tijela djece u razvoju. Adjuvans u cjepivima koji je obično aluminij ili živa (timerosal), osmišljen je tako da uzrokuje upalu koja prisiljava imunološki sustav da reagira na patogen.

Neprestano korištenje ove metodologije neizbježno će oslabiti prirodni imunološki odgovor organizma jer se prve linije obrane stalno zaobilaze. Povećano korištenje cjepiva doslovce odbija cijeli imunološki sustav mijenjajući način na koji on prepoznaje patogene i kako uči i reagira na njih.

To neizbježno čini prirodni humoralni odgovor imunološkog sustava slabijim na sve patogene, dopuštajući sekundarnim bolestima i infekcijama da lako prodru i preuzmu kontrolu nad tijelom. To se vidi u tome koliko brzo pojedinac može prevladati virus prehlade, na primjer.

Kod nekih ljudi infekcije mogu biti izliječene u roku od 24 sata, drugi mogu osjećati simptome tjednima u grlu, sinusnim šupljinama i prsima.

Znanstvenici su također objavili statističke podatke koji ukazuju na neučinkovitost višestrukih kombiniranih cjepiva.

Dok su necijepljena djeca imala veću incidenciju ospica (7,9 posto u odnosu na 25,3 posto) i hripavca (2,5 posto naprema 8,4 posto), nije bilo značajnih razlika u stopama pojave hepatitisa A ili B, gripe, meningitisa, rotavirusa, ospice, zaušnjaci ili rubeole.

Čak još i tužnije, prijevremeno rođene bebe koje su cijepljene imaju 6,6 puta veću vjerojatnost da će patiti od neurorazvojnih poremećaja.

Cjepiva su napunjena svakakvim morbidnim tvarima i dosljedno uzrokuju više štete nego koristi. Trebaju biti spremljena za uporabu samo u akutnim situacijama kako bi se pomoglo ljudima da se pripreme za pojavu bolesti opasne po život.

Bolest ne mora biti opasna po život ako se dječja tijela hrane adekvatnom prehranom, a ne da se preopterećuju toksičnim elementima, te im se imunoglobulini prenose preko hranjivog majčinog mlijeka.

Prirodna izloženost patogenima omogućuje humoralnom imunološkom sustavu, adaptivnom odgovoru, mikrobiomu, sluznici i gastrointestinalnom sustavu da vježbaju, poboljšavaju, jačaju i sazrijevaju kako bi se pripremili za veći imunitet u budućnosti.

Da bi cjepiva bila učinkovitija, treba ukloniti nečistoće kao što su aluminij, MSG, formaldehid, živa i druge tvari, ali jednako je važno da se cjepiva ne zloupotrebljavaju.

Više stope neurorazvojnih poremećaja u djece nas danas ubadaju u oči te je očito da postoji problem s načinom funkcioniranja prekomjernog cijepljenja i prekomjernog liječenja.


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , ,