Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » NJEMAČKA POLICIJA LAŽE O STATISTICI IMIGRANTSKOG KRIMINALA KAKO BI ‘OČUVALA MIR’ U DRUŠTVU

NJEMAČKA POLICIJA LAŽE O STATISTICI IMIGRANTSKOG KRIMINALA KAKO BI ‘OČUVALA MIR’ U DRUŠTVU

njemacka-statistikeUbojstva iz časti i seksualni napadi su skriveni od očiju javnosti

Njemački policajci skrivaju težinu statističkih podataka o kriminalu počinjenom od strane imigranata kako bi “očuvali građanski mir” prema nedavnom izvješću.

U izvješću se navode istraživanja koja sugeriraju da se statistika “prilagođava” kako ne bi uznemirilo stanovništvo.

“Nema laži, ništa nije smanjeno, ali stvari su namjerno izostavljene” – rekao je jedan policajac, što drugim riječima znači laganje izostavljanjem.

Novinar Dieter Wonka, koji se sastao sa policijom kako bi potvrdio tu priču, kaže da zločini kao što su “ubojstvo iz časti ili seksualni prijestupi … se ‘ne bi trebali’ pojavljivati u izvješćima” i ako se pojave u policijskim izvješćima, viši dužnosnici će zatražiti “pregled”, što je eufemizam za uklanjanje informacija.

“Ovo je signal da upozorimo policajca koji je napisao izvješće kako bi uklonio određene pojmove koji su provokativni i mogli bi imati negativan utjecaj na statistiku” – rekao je Wonka, što znači da su “statističke akumulacije različito odmjerene i predstavljene, što bi razotkrila detaljnija analiza podataka. “

Prema riječima jednog policijskog službenika navedenog u izvješću, statistika kriminalnih djela migranata je umanjena ili skrivena kako bi se “očuvao građanski mir”.

Njemačka je u protekloj godini prosvjedovala protiv masovnog useljavanja kao odgovor na činjenicu da je nasilan zločin porastao tijekom posljednje dvije godine, a 90% kriminala je poraslo zbog migranata, prema vlastitoj statistici njemačke vlade.

U međuvremenu, nakon naglog porasta broja migranata otkad je Angela Merkel 2015. otvorila granice Njemačke, populacija zatvorenika rođenih u inozemstvu je oborila rekorde svih vremena.

U većim gradovima poput Berlina i Hamburga više od 50% zatvorenika je porijeklom iz inozemstva. Unatoč tome, Savezno ministarstvo za obiteljske poslove u Njemačkoj nedavno je financiralo brošuru za učitelje u vrtićima koja potiče djecu da špijuniraju svoje “desničarske” roditelje.

Osobine potencijalnog “desničarskog ekstremizma” uključuju žene koje nose kosu u tradicionalnim stilovima. Žena koja je prisustvovala božićnom sajmu u Chemnitzu tvrdila je da ju je policija zaustavila i pitala je li imala politička stajališta desnice jer je nosila kosu u pletenicama.

Umjesto da priznaju da je Merkel napravila veliku grešku u otvaranju granica, i da bude iskrena sa svojim stanovništvom i poduzme snažne mjere za rješavanje tog pitanja, čini se da bi njemački establišment radije lagao i isprao mozak svojim vlastitim građanima, kao što se vidi u videu ispod. (izvor)


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,