Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » BBC NEWS: Imigrantski provalnik koji je imao seks sa lešom – dobio 6 godina zatvora!

BBC NEWS: Imigrantski provalnik koji je imao seks sa lešom – dobio 6 godina zatvora!

imigrant-nekroProvalnik koji je imao seksualni odnos s lešom nakon provale u pogrebni salon dobio je šest godina zatvora, javlja BBC News

Kasim Khuram (23), imao je spolni odnos sa umrlom ženskom osobom nakon što je 11. studenog otvorio mrtvačke kovčege u pogrebnom poduzeću u središnjoj Engleskoj u gradu Birminghamu.

Presudom na sudu u Birminghamu, sudac Melbourne Inman izjavio je da zločini “vrijeđaju svu ljudsku osjetljivost” – piše BBC News.

Nisam svjestan – niti sam uspio pronaći – sličan slučaj. Bilo bi teško pomisliti na veću izopačenost dostojanstva mrtvih“ – kazao je.

Khuram, koji također živi u Birminghamu, je provalio u pogrebni salon oko 3 sata ujutro dok je bio na drogama pod nazivom Mamba i PCP-u i nakon što je pio votku.

Provalio je u “nekoliko lijesova” i oskrnavio tijela dviju žena. Uhićen je na mjestu zločina od strane policijskih službenika koji su bili upozoreni alarmom u salonu.

Sud je održao saslušanje dva tjedna nakon što ga je policija ispitala jer je pokazivao znakove „psihoze izazvane drogom“.

John Askew iz policije u West Midlandsu opisao je to kao “užasan i uznemirujući čin”.

Khuram je plakao dok su izjave o utjecaju ovog čina na rodbinu pročitane na sudu, a njegov branitelj Joseph Keating rekao je da mu je “jako žao” zbog svojih postupaka.

Obitelji žrtava opisale su ga kao “čudovište” koje je “zabilo nož” u njihova srca.

Khuram, koji je prethodno priznao seksualno prodiranje u tijelo mrtve žene i provalu, također je naredio da se registrira kao seksualni prijestupnik za narednih 10 godina.


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,