Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, TEORIJE ZAVJERE » KINEZI ŠOKIRALI AMERIKANCE! Na Mjesecu nismo pronašli nikakve ljudske tragove! Gdje ste točno sletjeli?

KINEZI ŠOKIRALI AMERIKANCE! Na Mjesecu nismo pronašli nikakve ljudske tragove! Gdje ste točno sletjeli?

kinezi-mjesecVodeći dužnosnici Kineskog svemirskog programa prošloga su tjedna izrazili skepticizam da se američki dolazak na Mjesec ikada dogodio, prenosi Beijing Daily Express

Više od 2.000 visokih dužnosnika Komunističke partije Kine potpisalo je prošli tjedan peticiju tražeći objašnjenje od američke vlade o američkom slijetanju na Mjesec, i to nakon što su se pojavile sumnje da se slijetanje misije Apollo na Mjesec nikada nije dogodilo.

Ove optužbe pojavile su se nakon nedavne analize slika snimljenih iz kineske sonde Chang’e-4 koja navodno nije pronašla tragove američkog iskrcavanja na Mjesecu.

Nekoliko visokih članova Komunističke partije Kine čak je javno izjavilo da su ovi najnoviji nalazi nedvojbeni dokazi da je slijetanje na Mjesec bila ”pomno razrađena obmana da se cijeli svijet zavara o sposobnostima američkog svemirskog programa”.

Bao Tong, bivši visoki dužnosnik Komunističke partije Kine (na slici), otvoreno je kritizirao svemirski program Apollo nakon što snimke kineske sonde Chang’e-4 nisu pokazale nikakav dokaz o američkom slijetanju na Mjesec.

Najveći ruski astrofizičar Yury Ignatyevich Mukhin također je prošlog tjedna javno izjavio kako tvrdi da je ruska vlada “oduvijek bila svjesna situacije od ranih 1970-ih”.

Sve su te optužbe teoretičarima urote dale vjetar u leđa. Oni vjeruju da je predsjednik richard Nixon gurnuo dnevni red lažnog programa “Apollo” kako bi zavladao SSSR-om u svemirskoj utrci i na kraju, u utrci nuklearnog naoružanja, s ciljem uništenja SSSR-a.


(dnevno.hr)

Filed under: MEDIJI, TEORIJE ZAVJERE · Tags: , , , , ,