Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, ZDRAVLJE I MEDICINA » Bivši UFC borac tuguje zbog smrti sina kojeg je ubilo MMR cjepivo

Bivši UFC borac tuguje zbog smrti sina kojeg je ubilo MMR cjepivo

nick-dijeteAko nemate maramice pri ruci, možda ćete htjeti uzeti jednu prije nego što pročitate ovu priču

Prije nešto više od dvije godine, bivši UFC borac Nick “The Jersey Devil” Catone pretrpio je težak gubitak svog sina, Nicholasa Jr., koji je umro nakon ubrizgavanja MMR cjepiva protiv ospica, zaušnjaka i rubeole.

Catone je nedavno oplakao drugu godišnjicu smrti svoga sina na Facebooku, objašnjavajući svojim prijateljima i sljedbenicima što se dogodilo mladom Nicholasu kao rezultat dogovorenog vladinog rasporeda cijepljenja – koje je naposljetku ubilo njegova nedužnog sina.

Dana 10. siječnja 2017., Catone je doveo svojeg sinčića Nicholasa na rutinski pregled kod obiteljskog pedijatra, tijekom kojeg je dijete dobilo MMR cjepivo i Hib (Haemophilus influenza tip B) cjepivo.

Već sljedećeg dana, mladi Nicholas pretvorio se iz sretnog i nasmiješenog dječačića u očigledno oštećenu žrtvu korupcije Velike Famacije – te je umro nedugo nakon toga.

Fotografije koje je na društvenim mrežama podijelio Catone pokazuju Nicholasa u zdravom stanju prije cijepljenja, kao i fotografije nakon cijepljenja na kojima se vidi kako je Nicholas zbunjen, traumatiziran, što je komentator portala Infowars.com Adan Salazar opisao kao izraz koji ukazuje na “neurološku traumu”.

Catone je izravno uputio svoju objavu na Facebooku svojem preminulom sinu Nicholasu, izražavajući žalost i kajanje zbog svoje odluke da ga cijepi.

“Volio bih da sam znao ono što znam sada i bili bismo u mogućnosti sve to izbjeći zajedno” – napisao je Catone.

“Tako mi je žao Nicholas. Upravo sam se raznježio gledajući ove slike i kada sam ovo pisao. Muka mi je što si otišao. Još uvijek ne mogu vjerovati da se to dogodilo našoj obitelji. Najgora moguća stvar na svijetu. Tako je teško. Nikad se neću prestati boriti se za tebe. Volim te više nego što možeš zamisliti Nicholas. Zauvijek ču biti slomljena srca bez tebe. Nedostaješ mi Nicholas, laku noć na nebu.”

Nick Catone hrabro izjavio da CJEPIVA UZROKUJU AUTIZAM

Već sljedećeg dana, Catone je podijelio još jednu objavu na Facebooku u kojoj navodi i predstavlja činjenične podatke da cjepiva nisu sigurna i da uzrokuje autizam.

Stavio je poveznicu na članak kojeg je napisao Ty Bollinger u knjizi “Istina o raku”, u članku pod naslovom „Cjepiva i autizam: Stručnjak razotkriva prijevaru povezanu sa cjepivom“, koji ocrtava ovu temu.

“Moj bi sin trebao biti ovdje” – napisao je Catone u svom postu na Facebooku, objavljenom 11. siječnja. “Zdravi 20-mjesečni dječaci ne umiru samo tako preko noći”, dodao je, objašnjavajući da se program cjepiva temelji na lažima i obmanama.

Kako bi pomogli drugim roditeljima da izbjegnu istu grešku, Catone želi da svijet zna da cjepiva uzrokuju autizam – i još važnije, da cjepiva ubijaju.

“Probudite ljude”, upozorio je. – Ne dopustite da vam se to dogodi. Odvratno je što se događa. Toliko korupcije i laži. Stalo im je samo do novca. Ovo su naša djeca o kojima govorimo. Muka mi je.”

U međuvremenu, televizija Fox News kao i ostali mainstream meidji u svijstu i dalje su spremni provoditi program koji propagira cijepljenje.

Kao što smo nedavno izvijestili, Fox News-ov “medicinski dopisnik”, dr. Marc Siegel, otvoreno je izjavio tijekom emisije 28. siječnja da liječnici koji izdaju dokumente za izuzeće od “obveznog” cijepljenja, trebaju biti “kazneno gonjeni“ zbog ostvarivanja prava na zdravstvenu slobodu.

“To je jedan od najvećih izuma u povijesti javnog zdravlja” – rekao je dr. Siegel, podigavši ton, misleći na isto MMR cjepivo koje je ubilo mladog Nicholasa Catonea. (izvor)

*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , ,