Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » NOVAC » Talijanski zastupnik u Europskom parlamentu: ‘Pravi fašisti su u Bruxellesu’

Talijanski zastupnik u Europskom parlamentu: ‘Pravi fašisti su u Bruxellesu’

zastupnik-bruxellesMarco Zanni je izjavio kako institucije EU napadaju demokratski izabrane vlade zbog svoje migracijske politike, ignorirajući volju naroda

Europska elita je zabrinuta da će anti-imigracijske stranke preuzeti vlade u europskim zemljama, rekao je član stranke Lega i zastupnik Europskog parlamenta Marco Zanni mađarskom dnevniku Magyar Hirlap.

“Elite EU napadaju političare zbog svog stava o migraciji.”

Talijanski političar je naglasio da migracijsku politiku mađarske i talijanske vlade podržavaju ljudi, čak i ako pro-imigracijske elite žele delegitimizirati te demokratski izabrane vlade.

Zanni je kazao kako talijanski ministar unutarnjih poslova Matteo Salvini želi voditi one stranke koje žele duboke promjene u tri područja: migracijama, unutarnjoj sigurnosti i gospodarskom razvoju.

Njegov slogan je “učinimo zajedno manje, ali bolje”, jer Salvini želi više supsidijarnosti i nacionalnih država da se vrate u središte EU.

Zastupnik je naglasio kako bi na nekim područjima trebala postojati učinkovita suradnja, kao što je jedinstveno tržište.

Što se tiče ovogodišnjih rasprava u Europskom parlamentu o Mađarskoj, Zanni je rekao da europske elite ne poštuju demokraciju te su pretvorile mehanizme vladavine prava u političke alate.

“Pravi fašisti su ovdje u Bruxellesu! Ne poštuju demokraciju i izabrane vlade” – kazao je Zanni, dodajući kako će “narod glasati protiv njih”.


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: NOVAC · Tags: , , , , , ,