Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, ZDRAVLJE I MEDICINA » Američka televizija Fox News sada zahtijeva KRIMINALIZACIJU i UHIĆENJE ‘protivnika cijepljenja’ … upozoravali smo vas da će do toga doći

Američka televizija Fox News sada zahtijeva KRIMINALIZACIJU i UHIĆENJE ‘protivnika cijepljenja’ … upozoravali smo vas da će do toga doći

cijepljenje-fox“Nadam se da će liječnici koji su odgovorni za to biti procesuirani”

Prije samo nekoliko dana, liječnik i suradnik televizije Fox News, dr. Marc Siegel, objavio je rat slobodi zdravlja navodeći kako vjeruje da bi trebali biti procesuirani liječnici koji izdaju dokumente izuzeća od cijepljenja.

Odgovarajući na nedavnu epidemiju ospica u državi Washington, dr. Siegel je kritizirao roditelje koji su odlučili ne cijepiti svoju djecu MMR cjepivom za ospice, zauške i rubeolu, izražavajući ljutnju zbog činjenice da neki Amerikanci vježbaju slobodu koja im daje pravo da se ne cijepe.

“Ovo je sramota” – viknuo je dr. Siegel tijekom TV gostovanja.

“Nadam se da će liječnici koji su odgovorni za to biti procesuirani.”

Kada su ga zamolili da objasni što on smatra problemom, dr. Siegel je izjavio da “u Kaliforniji postoji nekoliko liječnika koji čak nisu ni pedijatri, (koji) pišu dokumnete za izuzeću tisućama djece u određenim školama.”

“Neke škole imaju do 20 posto djece koja nisu primile cjepivo protiv ospica, zaušnjaka i rubeole jer imaju luđačke dokumente za oslobađanje od cjepiva koje je lažno” – dodao je dr. Siegel, jedva udahnuvši u svom govoru.

Farmaceutske kompanije su najveći oglašivači na televiziji Fox Newsu

Svatko tko gleda Fox News i posvećuje veliku pažnju onome što se oglašava tijekom svake reklame vjerojatno je primijetio da mreža gura u relamama prodaju farmaceutskog lijeka nakon farmaceutskog lijeka nakon farmaceutskog lijeka – toliko oglašavajući lijekove, zapravo, da bi se Fox News mogao preimenovati u “Big Pharma News” (Vijesti farmaceutskih kompanija).

Imajući to na umu, nije baš toliko iznenađujuće da Foxov medicinski suradnik agresivno zagovara cijepljenje, jer se čini da su lijekovi i cjepiva ono što Fox News drži u financijskom plusu.

To bi također dalo objašnjenje zašto Fox News provodi agresivnu anti-kanabis kampanju, jer su biljke za liječenje prijetnja Foxovim oglašivačima – Velikoj farmaciji.

Suprotno tvrdnjama dr. Siegela, izuzeća od cjepiva nisu “prijevare”, a svi liječnici i pedijatri, mogu ih pisati za koga god žele.

Nadalje, suvereni američki državljani mogu slobodno odbiti cijepljenje iz bilo kojeg razloga, a tehnički ili zakonski uopće ne trebaju imati izuzeće (ispričnicu) od cijepljenja – iako medicinski establišment radi prekovremeno kako bi ublažio tu istinu.

“Liječnik vam može dati izuzeće o cijepljenja za sve što želite” – ističe Alex Jones iz Infowarsa.

Međutim, prema riječima dr. Siegela, “problem je” da je roditeljima “dopušteno” odbiti cjepivo čak i uz potpisanu liječničku iznimku.

Prema njegovom mišljenju, MMR cjepivo, i vjerojatno sva cjepiva, jednostavno su predivna i zdrava – što po njegovom mišljenju znači da bi svi trebali biti prisiljeni na cijepljenje od strane vlade.

“To je jedan od najvećih izuma u povijesti javnog zdravlja” – tvrdi dr. Siegel o MMR cjepivu koja imaju strašne nuspojave o kojima mainstream mediji ne žele pisati.

Podledajte prilog sa dr. Siegelom:

*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , ,