Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, ZDRAVLJE I MEDICINA » Yahoo News slučajno priznao da je većina djece zaražena ospicama – BILA CIJEPLJENA PROTIV OSPICA!

Yahoo News slučajno priznao da je većina djece zaražena ospicama – BILA CIJEPLJENA PROTIV OSPICA!

ospice-epidemijaU najavljivanju “izvanrednog stanja” koje je nedavno proglasio guverner američke države Washington Jay Inslee kao odgovor na epidemiju ospica u okrugu Clark, Yahoo News je slučajno objavio da se većina bolesne djece doista cijepila protiv bolesti – još jednom dokazujući da cjepiva ne djeluju

Suprotno nepotkrijepljenoj priči mainstream medija da je ova posljednja epidemija ospica, kao i mnoge druge u prošlosti, navodno bila uzrokovana “pokretom protiv cijepljenja”, sada je očito da je to zapravo bio potpuni neuspjeh MMR cjepiva protiv ospica, zaušnjaka i rubeole što je rezultiralo razboljevanjem djece.

“Većina zaraženih su djeca, od kojih mnoga nisu bila cijepljena protiv te bolesti” – izvijestila je AFP News, te je vijest ponovno objavio Yahoo News, ukazujući da je barem dio djece oboljele od ospica primio MMR cjepivo u skladu sa smjernicama CDC-a. (Centrima za kontrolu i prevenciju bolesti) smjernice.

Međutim, zašto pretpostavljamo da je zapravo većina djece bila povezana s lukavim tekstom članka. Da većina djece koja su obolila od ospica nisu bila cijepljena protiv ospica kao što je insinuirano, možete biti sigurni da bi Yahoo i AFP to jasno naznačili.

“Većina zaraženih su djeca, od kojih većina nije bila cijepljena protiv bolesti”, rečeno je u članku. Ali umjesto da su upotrijebili riječ “većina”, članak umjesto toga koristi riječ “mnogi” – koja, ako čitate između redova, sugerira da je barem polovica zaražene djece prethodno cijepljena sa MMR cjepivom.

Velika farmaceustska industrija stalno proizvodi bolesti poput ove kako bi preplašila roditelje

Isto vijesti navode i izjavu guvernera Jaya Insleea, koji je dao apsurdnu izjavu u javnosti tvrdeći da je ospica “vrlo zarazna zarazna bolest koja može biti fatalna za malu djecu”. To je prijedlog da roditelji bolje cijepe svoju djecu ako “Ne žele da umru”.

Ali, kao i obično, ovo je samo još jedna izopačena neistina, budući da je u prošlosti bolest bila promatrana kao da nije ništa teža od uobičajenih malih boginja.

Zapravo, u prošlosti su se prema ospicama odnosili kao prema “najboljoj” bolesti za dijete koje može dobiti ako se ipak razboli od nečega.

Dobra stvar kod prirodnog dobivanja ospica je da, nakon što se oporavite, imuni ste na bolest za cijeli život. Isto se ne može reći za MMR cjepivo, koja daje samo privremenu zaštitu.

Za guvernera Jay Insleea i maisntream medije prenošenje poruke smrti u svezi s ospicama, zajedno s proglašenjem izvanrednog stanja, samo je besmisleno širenje straha koje je upravljano od strane farmaceutskih indsutrija, koje gube značajan tržišni udio jer sve više i više roditelja odbija cjepivo za svoju djecu.

To nema nikakve veze sa sigurnošću, a ima potpune veze sa profitom industrije cjepiva, koje pate kada roditelji donesu odluku da dopuste svojoj djeci da razviju prirodni imunitet umjesto da im ubrizgavaju abortirano tkivo ljudskog fetusa, kemikalije koje uzrokuju rak i druge štetne tvari u obliku cjepiva.

Istina je da je samo 26 djece oboljelo od ospica u ovom posljednjoj epidemiji, a većina ih je već bila cijepljena.

Da je MMR cjepivo stvarno funkcioniralo, komentari guvernera Insleea bi bili valjani, i taj bi broj bio nula, a sva bi zaražena djeca bila mrtva – što se zapravo nije dogodilo. (izvor)


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,