Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI, ZDRAVLJE I MEDICINA » DRŽAVA POPUSTILA POD FARMACEUTSKOM INDUSTRIJOM: Argentina uvodi obavezno cijepljenje za nove putovnice, vozačke dozvole i osobne iskaznice

DRŽAVA POPUSTILA POD FARMACEUTSKOM INDUSTRIJOM: Argentina uvodi obavezno cijepljenje za nove putovnice, vozačke dozvole i osobne iskaznice

argentina-cijepljenejSloboda zdravlja je napadnuta širom svijeta, jer nacije posvuda usvajaju tiransku politike cijepljenja

Vladini dužnosnici u Argentini upravo su najavili donošenje zakona koji će učiniti cijepljenje obveznim za građane koji žele pristup „luksuzu“ kao što su putovnice, vozačke dozvole i drugim osnovnim društnevnim potrebama.

Prva dionica obaveznog cijepljenja primjenjivat će se samo na djecu, ali postoje planovi da se ta tiranija proširi i na odrasle.

Doista, samo bi autoritarni režim postavio takva ograničenja svojim biračima. Mandati cijepljenja služe samo za prisiljavanje stanovništva na poštivanje vladinih zahtjeva – i daje vladi neviđenu moć nad osobnim zdravstvenim izborom njezinog stanovništva.

Nemojte biti u krivu, obavezno cijepljenja nemaju nikakve veze s inicijativama javnog zdravlja, već se osigurava da “Velika vlada” ima kontrolu nad vama kao popustljivom članu stada.

Argentina pokreće nevjerojatni zakon o obaveznom cijepljenju

Kako izvještava Robert Scott Bell, argentinski Senat je odobrio zakon kojim bi se utvrdila obveza građana da se cijepe protiv bolesti koje se mogu spriječiti cjepivom kako bi im se omogućio pristup određenom broju osnovnih stvari.

Prema zakonu, “propisuje se da će cjelokupna dokumentacija cijepljenja biti potrebna ukoliko biste htjali imati putovnicu i vozačku dozvolu, i ostale stvari između ostalog”.

“Argentina želi provesti u zakon obvezno cijepljenje za putovnice, osobne iskaznice i vozačke dozvole, školu i još mnogo toga” – izvještava Robert Scott Bell o svom video kanalu na Brighteon.com.

Bell objašnjava da ne samo da je vlada sposobna saznati tko je ili nije cijepljen, oni mogu znati gdje se nalazite i što radite u svakom trenutku – i mogu vam postaviti bilo kakva ograničenja koja žele.

“Nakon što su vas registrirali prema numeričkim i biometrijskim podacima te vas prate, oni žele sada napraviti i potpunu bazu cijepljenja svih građana. I nećete moći dobiti osobnu iskaznicu, nećete moći dobiti vozačku dozvolu, nećete moći dobiti putovnicu, ukoliko ne dobijete obavezno cijeplje” – navodi Bell.

Bell nastavlja podsjećati da je prije mnogo mjeseci, saveznoj vladi u Argentini bilo zabranjeno koristiti brojeve socijalnog osiguranja u svrhu identifikacije – a ipak danas se upravo to koristi. Kako dalje tvrdi, pogrešno je mišljenje da vlada neće koristiti svoju moć protiv svojih građana; to se već događa. Svaki put kad građani pristanu dati jedan centimetar vladi, vlada uzima kilometar.

Obavezno cijepljenje je jedno od najneobičnijih primjera vladine zlouporabe vlasti. U slučaju Argentine, bahata vlada doslovno oduzima svojim građanima pravo da samostalno odlučuju o svom zdravlju putem prisile: ako želite imati pristup modernim potrebama, kao što su putovnice i osobne iskaznice, morate se pridržavati vladiniog luđačkog plana cijepljenja.


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI, ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , ,