Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Liberalni bjelački par koji se ‘identificirao kao crnački’ kaže da će se njihova djeca roditi ‘kao afrički crnci’ (VIDEO)

Liberalni bjelački par koji se ‘identificirao kao crnački’ kaže da će se njihova djeca roditi ‘kao afrički crnci’ (VIDEO)

crnci-bijelciLiberalni bjelački par, koji su se identificirali kao crnci, tvrdio je na nacionalnoj televiziji da će njihova buduća biološka djeca biti rođena sa tamnom kožom

Žena pod imenom “Martina Big” izjavila je u TV emisiji “This morning” da su je njezini liječnici uvjerili da će roditi crno dijete nakon što je promijenila boju kože sa bijele na crnu, izvijestio je Daily Mail.

“Da, rekli su da će dijete biti crnac”, odgovorila je Martina na pitanje je li istina da su joj liječnici rekli da će njezina buduća djeca biti rođena kao crnci.

Big, koja radi kao erotski model u Njemačkoj, napunila je naslovnice medija nakon što je ubrizgala melatonin kako bi potamnila svoju kožu, tako da se može preobraziti iz bijele žene u crnkinju. Martinin suprug Michael Eurwen (31), također je primio sintetičke hormonalne injekcije kako bi potamnio kožu.

Voditeljica jutarnje TV emisije Holly Willoughby rekla je paru da ne može shvatiti kako bi to moglo biti genetski uopće moguće i pitala se hoće li i dalje osjećati bliskost sa svojom bebom, ukoliko se ona rodi bijela.

“Ne, ona će biti mješavina Michaela i mene” – odgovorila je Big. “Prilično sam sigurna da će biti crna ili mliječno čokoladna ili malo svjetlija, nije važno.”

Promjena boje kože žene s bijelom kožom, prema Daily Mailu, dobro je dokumentirana. Osim promjene kože, velika ravna plava kosa sada je postala duga, crna i kovrčava.

30-godišnjakinja Martina Big je prošla kroz višestruke plastične operacije, uključujući operaciju nosa, liposukciju i napunila je usne kako bi joj to sve pomoglo u postizanju cilja da postane “afrička crnkinja”.

Prošlog proljeća, Big je putovala u Keniju gdje je krštena kao „prava“ Afrikanka.

“Jedan od mojih kenijskih prijatelja ispričao je svom pastoru o mojoj preobrazbi u crnkinju i rekao mu koliko želim postati prava Afrikanka” – napisala je u to vrijeme na Facebooku.

“U svojoj propovijedi pastor je rekao: ‘Morate se ponovno roditi i sada ste novo stvorenje. ‘Tako sam sretna i ponosna što sam prava Afrikanka :)’“

Martina Big također tvrdi da ima najveće grudi u Europi nakon što su joj implantirali umjetne grudi prije njezina vjenčanja na Havajima u listopadu ove godine, a prema izvješćima njezine grudi su povećali na veličinu 32S.

*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,