Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » LEGENDARNI glumac Christian Bale: ‘Hvala Sotoni na inspiraciji za ulogu Dick Chaneya!’ Sotona: ‘Nema na čemu’

LEGENDARNI glumac Christian Bale: ‘Hvala Sotoni na inspiraciji za ulogu Dick Chaneya!’ Sotona: ‘Nema na čemu’

sotona-baleAmerički glumac Christian Bale iskoristio je priliku da kaže koju o bivšim potpredsjedniku Amerike kojeg je glumio u najnovijem filmu, zahvalivši Sotoni što ga je nadahnuo da igra ulogu Dick Cheneya, “čovjeka bez karizme koji je zajedno sa George W. Bushom pokrenuo krvavi “rat protiv terorizma”

Dok je bio na pozornici tijekom govora na svečanosti 76. Zlatnog globusa, Bale je rekao da ga je njegova žena podsjetila da je “manje više”, što nije spriječilo velikog glumca da napravi nekoliko političkih pošalica.

Bale se našalio da se dobro uklopio u ulogu političara koji je “bez karizme”, zbog kojeg su se “svi uznemirili.”

On je preuzeo ulogu u filmu “Vice”, koji priča o bogatom doušniku iz Washingtona i njegovoj karijeri u Bushovoj administraciji.

Glumac je u šali dodao kako je popularizirao kroz film “šupke bez karizme” na tržištu Hollywooda, a možda bi uskoro mogao preuzeti i ulogu Mitcha McConnella.

“Hvala Sotoni što mi je dao inspiraciju kako igrati tu ulogu”, nastavio je, izazivajući istovremeno smijeh i šok u publici.

Službena stranica Sotone na Twitteru i službeni Twitter račun Crkve Sotone su odgovorili sa poštovanjem:

sotona-bale1Cheneyeva kći Liz bila je razumljivo manje nego impresionirana Baleovim riječima, te mu je uzvratila na još gori način, pozivajući se na Baileov desetljetni spor zbog “napada na njegovu majku i sestru”.

Incident navodnog verbalnog zlostavljanja dogodio se 2008. godine, ali su optužbe na kraju odbačene od strane policije zbog nedostatka dokaza.

Liz Cheney, koja ima svoje političke aspiracije, također je negativno prikazana u filmu.

U jednoj od posljednjih scena, ona traži dozvolu od svoga oca da okrene leđa lezbijskoj sestri i da osudi njezin gay brak.

Njezini su roditelji 2013. godine objavili izjavu kojom su podržavali njezinu odluku, navodeći njihovo neprestano vjerovanje u tradicionalnu obitelj.

Bivši predsjednik George W. Bush i bivši potpredsjednik Dick Cheney su poznati u mnogim zemljama zbog krvavih ratova. Ponajprije zbog također otvaranje centra za pritvorenike u zaljevu Guantanamo na Kubi, te korištenje “mučenja vodom na dasci” i drugih metoda “ispitivanja” mučenjem.

Administracija predsjednika Busha potpuno je zakazala u pripremanju dugoročnih planova za tijek “Rata protiv terorizma”, a neki od rezultata bili su potpuno suprotni od očekivanih. Indirektne i direktne žrtve ratova su se brojale u milijuna u njegovom mandatu.


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , , , ,