Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » KANADSKI KLERIK: Poželjeti nekome ‘Sretan Božić’ je za muslimana gori grijeh od ubojstva (VIDEO)

KANADSKI KLERIK: Poželjeti nekome ‘Sretan Božić’ je za muslimana gori grijeh od ubojstva (VIDEO)

lerik-kanadaMuslimani bi trebali biti uvrijeđeni kada ljudi štuju Isusa kao boga, i poželjeti nekome “Sretan Božić” je gori grijeh nego ubojstvo, rekao je kontraverzni kanadski islamski svećenik tijekom propovijedi

Šeik Younus Kathrada je održao propovijed Muslimanskoj mladeži Viktorije u Britanskoj Kolumbiji prije Božića, kada je rekao da čestitanje nemuslimanima kršćanske praznike znači njihovo odobravanje.

“Ako bi osoba počinila svaki veliki grijeh – počinila preljub, lagao, ubijao … Ako bi osoba učinila sve te velike grijehe, oni nisu ništa u usporedbi sa grijehom čestitanja i pozdravljanja nemuslimana u doba njihovih lažnih blagdana” – kazao je Kathrada, prema YouTube videu objavljenom na stranici organizacije.

Kasnije je dodao da… “to ne znači da se prema nemuslimanima odnosimo loše ili da prema njima djelujemo nepravedno. Ne kažem, i nikad nisam rekao, da izađete i samo da ih ubijte … Ne! (Nisam to rekao.) “

Nakon što je izvadak iz njegove propovijedi objavio Washingtonski istraživački institut na Bliskom istoku na svojim društvenim medijima, Kathrada-ova Facebook stranica bila je zatrpana željama i čestitkama za “Sretan Božić”.

Svećenik rođen u Južnoj Africi nije stranac kontroverzama. On je bio istraživan od strane kanadske protuterorističke agencije nakon njegove izjave 2004. godine da su Židovi „braća majmuna i svinja” za vrijeme propovijedi u Vancouveru.

Također je kritizirao muslimane koji su željeli izgraditi mostove između dviju vjerskih zajednica.

Kathrada je rekao da su njegove riječi izvučene iz konteksta dok je govorio o sukobu između Palestine i Izraela. Potom je nekoliko godina živio u Maleziji, te se 2016. vratio u Kanadu.


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,