Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Muslimanski Imam izjavio: ‘Ako slavite Božić, gorjet ćete u paklu’ (VIDEO)

Muslimanski Imam izjavio: ‘Ako slavite Božić, gorjet ćete u paklu’ (VIDEO)

musli-bozicMeđunarodni muslimanski vođa je objavio video u kojem objašnjava da će svatko tko slavi Božić “gorjeti u paklu” jer je to “zločin protiv Islama”

Liberali tvrde da moramo prihvatiti muslimanske migrante u naše zajednice i prihvatiti ideologiju “različitosti”.

Prema liberalima, muslimanski migranti će se integrirati u društvo i ojačati.

Međutim, postoji sve veći dokaz da muslimanski migranti nemaju želju za integracijom i nisu uopće “tolerantni” prema tradicionalnim uvjerenjima zapadnih zemalja koje su im ponudili novi život.

Nassim Abdi, imam saudijskog društva Ahlus Sunnah Wal Jamaah (ASWJ), rekao je kako je slavlje rođenja Isusa Krista zapravo “zločin” gori od bludnosti ili pijenja alkohola i da će svatko tko vjeruje u Božić gorjeti u paklu za vječnost.

Salafistički fundamentalist, koji vjeruje u verziju sunitskog islama iz sedmog stoljeća, upotrijebio je arapski izraz za politeizam, “shirk”, kako bi opisao ideju priznavanja kršćanstva, piše DailyMail.

Rekao je da ako to netko radi može otići u pakao, koristeći drugi arapski izraz kako bi istaknuo kako se to smatra najozbiljnijim zločinom protiv islama.

“Shirk je mnogo gori od grijeha. Osoba koja vjeruje u Božić, ide u ‘jahhannam’ za vječnost”, rekao je u video objavi.

Propovjednik je rekao muslimanima u džamijij Auburn da je priznanje Božića čak i gore od pijenja alkohola, koji je zabranjen u islamu i počinjenje radnje pod nazivom ‘zina’.

“Jer slaviti Božić je gore nego da pijete alkohol i počinite zinu” – rekao je.

Gospodin Abdi nije jedini čelnik društva ASWJ-a koji govori o kršćanskom svetom danu. Šeik Jamil El Biza je prošle godine govorio svojim sljedbenicima na Facebooku na Božić prošle godine da bi trebali izbjegavati čestitanje kršćanima sretan Božić da bi zadovoljili Alaha.

“Radije bih uskrsnuo na dan suda, s činjenicom da sam nekoliko stotina milijuna ljudi ostavio nezadovoljne jer sam odbio reći “Sretan Božić”, umjesto da dođem pred Alaha i da mu moram objasniti zašto sam čestitao kršćaninu koji obožava Isusa kao gospodara” – rekao je.

Pogledajte govor prvo spomenutog imama:


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , , ,