Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » Featured, MEDIJI » ZASTUPNICA BRITANSKOG PARLAMENTA: Ovo bi svi trebali znati! UN-ov Globalni sporazum o migracijama će poplaviti Europu sa dodatnih 59 milijuna migranata do 2025. godine

ZASTUPNICA BRITANSKOG PARLAMENTA: Ovo bi svi trebali znati! UN-ov Globalni sporazum o migracijama će poplaviti Europu sa dodatnih 59 milijuna migranata do 2025. godine

un-atkinsonUN-ov Globalni sporazum o migracijama će uzrokovati da Europa bude preplavljena sa dodatnih 59 milijuna novih imigranata u roku od 6 godina, navodi britanska parlamentarna zastupnica Janice Atkinson

Dokument stavlja zemlje koje ga odluče potpisati pod ogroman pritisak da dopuste migranata ulazak u njihovu zemlju.

“Ako mislite da kontrolirate svoje granice, ponovno razmislite” – upozorila je Atkinson, dodajući: “Ovaj sporazum daje potporu i cilju UN-a da poplave naše nacije sa 59 milijuna imigranata do 2025. godine …. to je samo 6 godina.”

*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

***
Atkinson je objasnila izvor novog UN-ovog Globalnog sporazuma… to je Deklaracija iz 2000. godine koja je zaključila da je etnička populacija Europe u opadanju, “pa bi se stoga trebala zamijeniti”.

Ovaj sporazum ne odobravaju nezaposleni mladi ljudi europskih zemalja u kojima je nezaposlenost 50% ili veća, kao i mnogi novi migranti koji su “nezaposleni”, dok je prosječno zaposleno samo oko 13% novih imigranata prema Atkinsonovoj.

Zastupnica parlamenta je kritizirala britansku premijerku Theresu May zbog obećanja da će ponovno preuzeti kontrolu nad britanskim granicama nakon Brexita, koja svejedno planira potpisati migracijski pakt UN-a sljedećeg mjeseca.

“Sjetite se – UN i globalisti žele poplaviti naš kontinent sa 59 milijuna doseljenika do 2025. godine”, naglasila je Atkinson, dodajući kako dokument UN-a navodi da je masovna imigracija “neizbježna, poželjna i neophodna”.

Upozoravajući kako će plan dovesti do “kulturnog i moralnog sloma” europskih zemalja, Atkinson je također naglasila da bi pakt mogao dovesti do izglasavanja Zakona o govoru mržnje za upotrebu pojma “ilegalni migranti”.

“Bit će protuzakonito ako ne upotrebljavate propisani jezik”, upozorila je Atkinson, dodavši da bi se građani Europe mogli “oprostiti sa njihovom demokracijom i njihovim načinom života”, osim ako zatraže od svojih vođa da odbiju potpisivanje sporazuma u Marakešu.

Angažman zastupnice parlamenta o jezičnoj politici dijeli i nizozemski zastupnik Marcel de Graaff, koji je kazao kako će pakt podmazati zakone koji bi kriminalizirali kritike masovne imigracije kao govor mržnje.


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: Featured, MEDIJI · Tags: , , , , , ,