Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ŠIRI SE POPUT EPIDEMIJE: Italija neće potpisati globalistički UN-ov Globalni sporazum o migrantima – kaže ministar unutarnjih poslova Salvini

ŠIRI SE POPUT EPIDEMIJE: Italija neće potpisati globalistički UN-ov Globalni sporazum o migrantima – kaže ministar unutarnjih poslova Salvini

salvini-marakeshTalijanski ministar unutarnjih poslova izjavio je u srijedu kako njegova zemlja neće sljedećeg mjeseca potpisati UN-ov Globalni sporazum za sigurne, regularne i redovne migracije u Maroku

“Kao i Švicarska, koja je sve do jučer podržavala Globalni sporazum, a onda je rekla “sve se obustavlja”, talijanska vlada neće potpisati ništa i neće otići u Marakeš” – rekao je Matteo Salvini u donjoj kući talijanskog parlamenta.

Premijer Giuseppe Conte izjavio je vladi kako “Dom parlamenta mora još raspravljati o tome. Talijanska vlada omogućit će parlamentu da se odluči”.

“UN-ov Globalni sporazum o migrantima je dokument koji postavlja pitanja i probleme o kojima mnogi građani imaju snažne osjećaje” – nastavio je Conte.

“Stoga smatramo da je ispravno postaviti raspravu u parlament i podvrgnuti svaku konačnu odluku raspravi u parlamentu, kako je Švicarska učinila.

“Dakle, vlada neće sudjelovati u Marakešu, i time će odbiti mogućnost da usvoji dokument, ili ne, no tek kada parlament izrazi svoje mišljenje”, dodao je.


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,