Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » CHEMTRAILS, MEDIJI » Znanstvenici imaju novi plan za borbu protiv globalnog zatopljenja – PRIGUŠIVANJE SUNCA CHEMTRAILSIMA!

Znanstvenici imaju novi plan za borbu protiv globalnog zatopljenja – PRIGUŠIVANJE SUNCA CHEMTRAILSIMA!

pomracina-suncaOvo više nije teorija zavjere! Znanstvenici su došli do novog i genijalnog načina borbe protiv globalnog zatopljenja… koristit će kemikalije za prigušivanje sunčevih zraka

Bez obzira hoćemo li se morati boriti protiv globalnog zatopljenje (i učiniti sve drugo) u sjeni, istraživanja zapravo nisu sasvim jasna prikazala.

Kako se svijet ne slaže oko smanjenja emisija CO2, znanstevnici misle da bi se mogli pozabavili “problemom” s drugog kraja.

Znanstvenici sa Harvarda i Yalea pretpostavili su da bi to mogli napraviti. Istraživači su nedavno objavili studiju koja kaže da raspršivanje velikih količina sulfatnih čestica u donju stratosferu Zemlje bi doslovno prigušilo sunce i moglo bi smanjiti učinke globalnih klimatskih promjena za 50 posto, a možda bi čak to bilo i jeftinije rješenje!

Uz svo uzbuđenje oko ovog “hipotetskog” i “vrlo neizvjesnog i ambicioznog” plana, nema jamstva da to zapravo neće pogoršavati stvari na katastrofalnoj razini.

Postoji sumnjivi nedostatak informacija i činenica o tome što “zagušenje sunca” može učiniti ljudima koji se oslanjaju na sunčeve zrake što se tiče osnovnih potreba stvari – poput uzgoja hrane, ili smrzavanja do smrti.

Umjesto toga, studija objavljena u časopicu “Environmental Research Letters” raspravlja o potencijalnim troškovima i potrebnoj tehnologiji za realizaciju ambicioznog, ako ne i egoističnog plana.

Istraživači raspravljaju o različitim potencijalnim načinima provođenja ovog velikog geoinženjerskog projekta: uz pomoć zrakoplova, balona ili čak špricanje kemikalija u nebo uz pomoć velikog topa.

Čak i osim toga, postoji prilično ozbiljan problem sa ovim prijedlogom: trenutno nema zrakoplova koji bi zapravo mogao isporučiti teret. Prilagodba postojeće verzije rekate SpaceX Falcon Heavy je isključena, s obzirom na cijenu.

Projekt sugerira da bi lansiranje moglo biti ostvareno u roku od 15 godina, s početnim troškovima od oko 3,5 milijardi dolara, nakon čega slijedi još 15-godišnje razdoblje koje košta dodatnih 2,5 milijarde dolara – što je relativno niska cijenu s obzirom na značaj projekta, tvrde znanstvenici.

Početna flota od osam velikih zrakoplova u početku će se proširiti na gotovo 100 kako bi se rasporedila potrebna količina chemtrails kemikalija diljem svijeta.

Postoje i drugi manje tehnički nedostaci ovog projekta. Među najočitijima je da plan zahtijeva međunarodnu koordinaciju između brojnih zemalja, uključujući Sjedinjene Države – čiji je predsjednik Donald Trump redovito izražava općenito sumnju u klimatske promjene.

Dr. Phil Williamson, sa Sveučilišta East Anglia, kritizirao je prijedlog, rekavši da bi zemlje koje bi i dalje “nastavile doživljavati ekstremne klimatske događaje”, mogle “uzeti u obzir da je za to zapravo kriv solarni geoinženjering” i da bi se to trebalo nadoknaditi tim zemljama.

Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: CHEMTRAILS, MEDIJI · Tags: , , , , ,