Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » KLIMA, MEDIJI » Požari u Kaliforniji nisu slučajni? Je li prvi put uporabljeno visokoenergetsko oružje? (VIDEO)

Požari u Kaliforniji nisu slučajni? Je li prvi put uporabljeno visokoenergetsko oružje? (VIDEO)

kalifornija-geoPo mnogima, nedavni požar u Kaliforniji bio je među najgorima u povijesti SAD-a i po broju žrtava, količini materijalne štete i nagorenom površinom

Istraživač seizmičkih pojava i anomalija Michael Janitch, poznat pod imenom Dutchsinse, tvrdi da je taj požar bio vrlo neobičan. Po njemu, kriva je erupcija vulkana.

Pokretač vatrene stihije koja je progutala Kaliforniju jedna je od osam nedavnih erupcija vulkana koje su se odigrale u seizmički vrlo aktivnoj zoni na Pacifiku u području Vatrenog prstena.

Kako bi se zakamuflirao dim od vulkanske erupcije, požari su bili izazvani DEW-om (engl. Directed Energy Weapons) tzv. oružanim sustavima s usmjerenom energijom.

Vulkan koji je ”kriv” za veliki požar nalazio se na području grada Paradisea u okrugu Butte na sjeveru Kalifornije, a potpuno je nestao u plamenu.

No, njegove razorne posljedice tek su postale vidljive u vidu velikih materijalnih šteta i izgubljenih života.

Dalo bi se ironično zaključiti da depopulacija teče u skladu s UN-ovom Agendom 2030, prema kojoj će se vatrom devastirana područja ”prenamijeniti” kad se ljudi odsele.

Postoje razne teorije kako je suša u Kaliforniji nastala u tako kratkom razdoblju. Neki krive vladu za provođenje geoinženjeringa, za što postoji velik broj dokaza.

Pogledajte video:
 
*stisnite dolje desno “Titlovi” radi prijevoda ili stisnite “pravokutnik CC” i odaberite “Prijevod titla”*

 

 
(dnevno.hr)

Filed under: KLIMA, MEDIJI · Tags: , , , , ,