Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » STUDIJA POKAZALA: Imigracija je Danskoj donijela siromaštvo, manje sigurnu i podijeljenu zemlju

STUDIJA POKAZALA: Imigracija je Danskoj donijela siromaštvo, manje sigurnu i podijeljenu zemlju

danks-muslimankaMikkel Andersson i Niels Jespersen su nazvali masovne migracije u Danskoj ‘neuspješnim eksperimentom’ jer je zemlja mogla biti puno bolja bez njih

U svojoj nedavno objavljenoj knjizi “Eksperiment koji nije uspio”, autori tvrde da osobito zapadna migracija ima loš učinak na zemlju, što je ljude u zemlji podijelilo i učinilo zemlju manje sigurnom, piše Berlingske.

U razdoblju od zadnjih 35 godina broj zapadnih migranata se povećao skoro deset puta: od 60.000 u 1983. na 500.000 u 2018. godini.

Andersson i Jespersen kažu da su mišljenja o efektima imigracije na dansko društvo od 5,6 milijuna ljudi – uglavnom negativni.

Bez masovne migracije Danska bi bila bolja i imala bi manje kriminala, tvrde autori.

Sada postoje bande, paralelna društva i mladi koji teroriziraju susjedstvo.

U međuvremenu zapadna imigracija donosi ogromne troškove danskom društvu: ukupno 2,6 milijarde eura godišnje.

Autori tvrde da su efekti ekonomskih migracija također štetni za stvarne izbjeglice koje zaslužuju pomoć.

“Danska pomaže malom broju sposobnih tražitelja azila koji imaju moć i novac da putuju kroz šest do osam sigurnih zemalja, dok je veći broj onih koji nemaju sredstva i ne putuju u Europu, ostaju u prvoj zemlji kao prave izbjeglice” – rekao je Mikkel Andersson za dnevnik Berlingske.

Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , , ,