Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » Mađarska želi više informacija o Sorosevim UN-ovim debitnim karticama kojima bi se mogao financirati terorizam

Mađarska želi više informacija o Sorosevim UN-ovim debitnim karticama kojima bi se mogao financirati terorizam

soros-karticaVladajuće stranke Fidesz i Kršćanski Demokrati (KDNP) pozivaju Europsku komisiju da odgovori na neka pitanja vezana uz prepaid debitne kartice za migrante, objavio je glasnogovornik Saveza Istvan Hollik na konferenciji za novinare u Budimpešti u subotu

Ranije ovog tjedna, član stranke Fidesz Lajos Kosa, šef odbora za obranu i provođenje zakona parlamenta, naveo je nedavna izvješća o desecima tisuća prepaid debitnih kartica dostupnih migranatima od strane Europske komisije i UNHCR-ove Agencije za izbjeglice Ujedinjenih naroda, piše VOE.

Izvještaj govori da su debitne kartice korištene od strane migranata na “Balkanskoj imigrantskoj ruti”, rekao je Hollik.

Europska komisija trebala bi objasniti porijeklo debitnih kartica, iznose koji su na njima položeni i razlozi zbog kojih se ova shema čuva u tajnosti, kazao je.

Kartice su navodno financirane sredstvima iz EU, UN-a i od strane američkog financijera Georgea Sorosa, rekao je Hollik, postavljajući pitanje jesu li države članice pristale na takvu shemu.

Vladajuće stranke očekuju informacije o tijelima koja financiraju desetke tisuća migranata na putu prema južnim granicama Europe, rekao je Hollik, dodajući kako na taj način mogu financirati i terorizam.

Izvorna priča, objavljena na slovenskoj web stranice Nova24TV, otkrila je da su imigranti bili uočeni u Bosni i Hercegovini kako koriste MasterCard debitne kartice, kako je naveo anonimni “lokalni policijski službenik”.

Soros je uložio 500 milijuna dolara u europske izbjeglice i migrante i objasnio zašto. Potvrđujući još jednom kako vuče konce europske izbjegličke krize. Pišući za The Wall Street Journal, George Soros je rekao da će uložiti 500 milijuna dolara za potrebe migranata i izbjeglica.


Novi-Svjetski-Poredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,