Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » RUSKI POSLANIK ŽELI UKINUTI KATASTROFALNE OBIČAJE SA ZAPADA: Zabraniti ‘Noć vještica’ u školama, to je okultizam!

RUSKI POSLANIK ŽELI UKINUTI KATASTROFALNE OBIČAJE SA ZAPADA: Zabraniti ‘Noć vještica’ u školama, to je okultizam!

noc-vjestica“Proslava Noći vještica u školama i drugim akademskim institucijama je neprihvatljiva jer može „povući djecu u misticizam, sotonizam i samoubojstvo”

Poslanik Vitalij Milonov pozvao je ministricu obrazovanja Olgu Vasiljevu da zabrani obilježavanje poganskog sotonističkog praznika “Noć vještica” u ruskim školama i da kazni one koji prekrše zabranu

U svom obraćanju, Milonov je rekao da je primio brojne pritužbe roditelja koji su uznemireni zbog planirane proslave Noći vještica u školama.

„Mnogi učenici su primorani da sudjeluju u ovom jezivom prazniku. Oni su prisiljeni pripremati kostime đavola, ukrašavaju učionice predmetima koji sugeriraju zagrobnost i pripremaju tematske predstave.“

Predstavnik vladajuće stranke Jedinstvena Rusija izjavio je da Noć vještica, koja je došla u zemlju posljednjih desetljeća nakon pada Sovjetskog Saveza, nije dio ruske kulture i tradicije.

Proslava Noći vještica u školama i drugim akademskim institucijama je neprihvatljiva jer može „povući djecu u misticizam, sotonizam i samoubojstvo“, rekao je Milonov.

Poslanik je zatražio od ministrice da „poduzme sve moguće mjere da sprije proslavu Noći vještica u školama“ u Rusiji, a ako se to bude kršilo, on je pozvao na „najteže disciplinske mjere protiv onih službenika koji podržavaju usađivanje mističnog sotonizma u glave naše djece“.

#Kršćanski praznik posvećen pamćenju mrtvih, uključujući i svece i mučenike, nastao je na drevnim keltskim festivalima berbe, zvanim Samhain.

Među nedavnim predlozima ruskog poslanika su još i: zabrana prodaje slatkiša djeci mlađoj od 14 godina u svrhu borbe protiv gojaznosti, zabrana sexy-shopova i besplatnih porno-sajtovi.

Noć vještica se proslavlja svake godine 31. listopada uoči Dana Svih svetaca.


(sputniknews.com)

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,