Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » ZDRAVLJE I MEDICINA » 8 NAČINA pomoću kojih većina građana ozbiljno ugrožava svoj imunološki sustav

8 NAČINA pomoću kojih većina građana ozbiljno ugrožava svoj imunološki sustav

imunitet-tableteJedno je sigurno. Više od 200 milijuna Amerikanaca potpuno je paranoično u svezi klica i bakterija do te mjere da im je mozak ispran da vjeruju da je ljudski imunološki sustav bespomoćan bez pomoći kemikalija koje dolaze u obliku injekcija, lijekova, osobnih proizvoda za njegu, te “dezinfekcijskih” sredstava

Masovni mediji su prestrašili većinu građana da ako njihova djeca ne prime otprilike 50 cjepiva do dobi od sedam godina, da će umrijeti od strašne smrti od ospica, vodenih kozica, herpesa i gripe.

Centar za kontrolu bolesti u Americi ima par stotina milijuna “ovaca”, uvjerenih da su im potrebni antibiotici u njihovim crijevima, krvi i da bi se trebali širiti po cijelom tijelu, kako bi se izbjegle sve one smrtonosne klice.

Sve je to Ponzijeva shema da potrošači potroše novac dok istovremeno teško ugrožavaju svoje imunološke sustave, do te mjere da se razvijaju i šire vrlo zarazne bolesti, bakterije i viruse zbog kojih su bili tako paranoični. Zamislite ironiju.

U međuvremenu, Agencija za hranu i lijekove u Americi dozvoljava tisućama toksina da uđu u opskrbu hranom, s jedva primjenjivim propisima na proizvodima za osobnu njegu ili kozmetici.

Osim toga, većina lijekova na recept dobivaju se uz pomoć kemikalija koje uzrokuju nuspojave koje su gore od stanja i simptoma koje bi trebali riješiti.

To je sve podmuklo, začarani ciklus koji je dobro isplaniran sa puno pohlepnih investitora koji zgrću bogatstvo od bolesnih, imunološki ugroženih potrošača koji mole za sve više kemikalija, nesvjesni strašnih posljedica.

Da, sve je to vrlo zastrašujuće i zato morate izbjegavati najveće zamke koje se prodaju, a zapravo imaju suprotni učinak.

Evo popisa 8 najpopularnijih načina na koje građani misle da se štite od bolesti, poremećaja i infekcije:

#1. Često korištenje dezificijensa za ruke (i čišćenje kuće s anti-bakterijskim proizvodima)
#2. Uzimanje propisanih antibiotika, steroida i mnogih drugih lijekova na recept
#3. Dobivanje cjepiva protiv gripe (i mnogih drugih cjepiva)
#4. Boravak u bolnici dulje vrijeme
#5. Posjet liječniku
#6. Zamjena prirodnih lijekova sa farmaceutskim lijekovima
#7. Korištenje pladanjeva u zrakoplovima
#8. Dobivanje kemoterapije

Da, Triklosan je spoj za dezinficiranje koji je postao vrlo popularan tijekom posljednjih nekoliko godina. Možete ga naći u dezificijensima za ruke u svakom uredu, u gotovo svakoj školi učionici, te u većini restorana i toaletima u shopping centrima.

Triklosan je kemijski agens koji smanjuje razinu bakterija i narušava funkciju imunološkog sustava kod ljudi. Ups. Kako to? Bakterije koje su redovito izložene antibakterijskim “agensima” – postaju sve jače i otpornije. Oni se prilagođavaju, drugim riječima.

Slušajte ljudi, jačanje imunološkog sustava nije teško i ne zahtijeva kemikalije napravljene u laboratorijima.

Jedenje sirovih, organskih proizvoda je prekrasan početak. Dodajte neke ključne dodatke poput češnjaka, korijen sladića, ulja origana, aloe, vitamina C, vitamina D, koloidnog srebra, aminokiselina i minerala u tragovima, i nema puno brige. Zato isključite televizor i zapalite novine – jer su pune propagande.

Zapamtite, vaše crijevne bakterije su biološko sjedište imuniteta, stoga zadržite ravnotežu od oko 85 posto dobrih bakterija i 15 posto loših, i moći ćete se boriti sa svime što dolazi narušiti vaš imunitet.
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: ZDRAVLJE I MEDICINA · Tags: , , , , , , , ,