Articles Comments

Novi Svjetski Poredak » MEDIJI » ‘GRAĐANSKI RAT DOLAZI U EUROPU’, UPOZORAVA NJEMAČKI POLITIČAR

‘GRAĐANSKI RAT DOLAZI U EUROPU’, UPOZORAVA NJEMAČKI POLITIČAR

njemacka-zastavaSamo je ponovio ono što mnogi drugi govore privatno u Njemačkoj

“Građanski rat dolazi u Europu”, rekao mi je njemački gradski političar ovog tjedna.

Neću spomenuti njegovo ime – bilo je to neslužbeno na sastanku, i uostalom u Njemačkoj postoje kazne za ovakvu vrstu iskrenosti.

Ali on je samo ponavljao ono što mnogi drugi kažu privatno u Njemačkoj gdje sam proveo posljednjih nekoliko tjedana, upijajući atmosferu, gledajući ljude, procjenjivavši javno raspoloženje u svjetlu otvorene pozivnice Angele Merkel za tri milijun imigranata iz muslimanskih zemalja – od kojih je većina u borbenim godinama.

Tri milijuna imigranata je veća brojka od one koje su priznale njemačke vlasti, prema kojima je uselilo približile 1,5 milijuna.

Boravio sam u Frankfurtu, u gradu kojeg i nije baš teško pogodio imigrantski val. Djelomično je to zbog njegove tradicije “otvorenog grada” koja je stoljećima bila takva, kulturalno je uvijek bio bolje prilagođen u prihvaćanju i upijanju imigranata svih pozadina.

Djelomično zato što kao financijsko središte Njemačke, privlači bolje obrazovanije tipove useljenika.

To ne znači da je ostao imun na problem kojeg se nitko ne usuđuje javno spomenutii osim privatno: horde muslimana, često potpuno različite, doista neprijateljske, vrijednosnih sustava koji se ne mogu ili ne žele integrirati iz razloga koji se kreću od lijenosti do prezira i džihadske želje da se Zapad podredi islamu.

Kada vidite neke od njih kako prose na ulici, često mlade žene koje drže sliku djeteta (koje može ili ne mora biti njihovo), dok je, nekoliko stotina metara udaljen mrzovoljan muškarac (možda rođak, možda neka vrsta svodnika) kako vreba kao njezin pratitelj.

Uglavnom, iako se samo drže u skupinama, u trgovinama, na trgovima i parkovima, puše cigarete, udaraju petama ili, ako pronađu neki način za život, u šiškebab i kebab restoranima koji se nalaze na svakom koraku.

Nijemci – instinktivno pristojni, ljubazni i neodlučni u tome da ljuljaju brod – ne utječu na to. Oni su poželjeli dobrodošlicu i prijateljski se odnose prema imigrantima, i radije bi pokopali svoje glave u pijesku i pretvarali se da se ništa ne događa.

Zbog toga, i sada, stranka Alternativa za Njemačku (AfD), glavna stranka otpora eksperimentu masovnog islamskog “obogaćivanja” Njemačke kojeg je provela Angele Merkel, još uvijek prema anketama ima samo 16 posto nacionalnih glasova.

Imajte to na umu sljedeći put kada budete rekli da je “ekstremno desno” (kao što mediji vole pogrešno predstavljati AfD) u porastu i porastu. Ona je možda trenutno sada druga najveća stranka u zemlji.

No, to je sve, i to je beznačajno u zemlji kojoj je dugo vladala dugina koalicija. Druge stranke – većinom kršćanski demokrati Angela Merkel i SPD i Zeleni – pobrinut će se da AfD ostane izvan mogućnosti formiranja koalicijskih saveza.

Dakle, ako ste polagali nade u to da će AfD spasiti Njemačku (i Europu) od posljedica Merkelove samoubilačke katastrofe – nemojte. Stvari će još više pogoršati prije nego što nam bude bolje.

Zato je moj njemački gradski političar govorio o građanskom ratu.

I dopustite mi da naglasim da on to nije govorio sa entuzijazmom. Nijemci su proveli toliko godina kritizirajući sami sebe zbog onoga što se dogodilo pod Hitlerom, da je sama pomisao na militarizam bilo koje vrste totalno nepoželjna, zbog čega je njihova vojska tako debela i beskorisna.

Mislim da je u pravu. Ili barem da njegov argument ima nepobitnu logiku. Možete se složiti ili ne.

Zašto Njemačka sama na sebe usmjerava tu masovnu imigraciju?

Osim očaja da se pokaže u dobrom svjetlu kako bi se iskupila za Drugi svjetski rat i Holokaust. Čitajte više…

(James Delingpole, Breitbeit)
 
NoviSvjetskiPoredak.com

Filed under: MEDIJI · Tags: , , , ,